Sport

Dirk Proper kan zich eindelijk weer bewijzen bij NEC

Dirk Proper
Dirk Proper © Omroep Gelderland
NIJMEGEN - Dirk Proper was bezig aan een prima seizoen bij NEC totdat hij geblesseerd raakte. En toen hij weer fit was, kwam hij op de reservebank terecht.
De middenvelder krijgt zondag tegen RKC weer een kans in de basis. "Er zijn blessures hier en daar, dus de kans zit er wel in. Je wil het liefst zoveel mogelijk spelen, maar ik moest het met invalbeurten doen. Ik probeerde mezelf dan te laten zien."
Dirk Proper terug in de basis bij NEC
Proper startte sterk in zijn eerste seizoen eredivisie. "Ik ben best wel tevreden hoe het begin dit seizoen ging. Ik heb mijn plekje veroverd, maar toen kreeg ik een vervelende blessure. Toen werden er zonder mij punten gepakt en moest ik op mijn beurt wachten."
NEC heeft de laatste drie wedstrijden niet meer gewonnen. "Ik denk dat we meer wedstrijden hebben gehad, waarin we meer punten hadden kunnen halen. Maar dat is gebeurd. RKC is een sterke ploeg en ze zijn afgelopen seizoen ook veel geloofd om het voetbal dat ze af en toe spelen. Wij moeten goed spelen om daar de drie punten op te halen."