Sport

Tegenstander Vitesse houdt alle grote namen thuis in Londen

Tottenham Hotspur laat de grote namen thuis.
Tottenham Hotspur laat de grote namen thuis. © Omroep Gelderland
ARNHEM - Vitesse lijkt meer kans te hebben vanavond op een stunt tegen Tottenham Hotspur. Alle sterren zijn achtergebleven in Londen.
De Spurs treden Vitesse daarom tegemoet met spelers die normaal gesproken veelal bij de reserves horen. Dat biedt op voorhand kansen voor de Arnhemse club om veel meer weerstand te bieden voor het eigen publiek in GelreDome.
Tottenham heeft alle spelers die zondag nog tegen Newcastle speelden, thuisgelaten in Noord-Londen. Dat betekent dat spelers als Son, Harry Kane, Lucas Moura, Eric Dier en keeper Hugo Lloris er niet bij zijn.
Komende zondag speelt de ploeg van de Portugese coach Nuno opnieuw een belangrijke wedstrijd in de Premier League. Tegenstander voor de huidige nummer vijf op de ranglijst is dan West Ham United. De competitie, met als inzet de Champions League, is voor de Tottenham essentieel.
Tegen Vitesse komen vanavond spelers als Joe Rodon, Ben Davies, Davinson Sanchez (ex-Ajax), de Nederlander Steven Bergwijn en het grote talent Dane Scarlett in actie.