Sport

Gedreven Tannane weer belangrijk voor Vitesse: 'Het was niet makkelijk voor mij'

Oussama Tannane wordt bejubeld na zijn doelpunt
Oussama Tannane wordt bejubeld na zijn doelpunt © Omroep Gelderland
BRUSSEL - Oussama Tannane begon niet in de basis, maar was als invaller toch essentieel voor Vitesse in de Conference League wedstrijd tegen Anderlecht.
Hij kwam heel gedreven het veld in en zorgde met een weergaloze actie voor de 2-3. "Ik duwde die jongen even weg. Hij had misschien niet verwacht dat ik zo sterk was. Het was een bijzondere mooie goal om zo op voorsprong te komen."
Uitstekend Vitesse speelt gelijk tegen Anderlecht
"Jammer genoeg hielden we die voorsprong niet. We hadden het zeker verdiend de tweede helft. De eerste helft niet, toen hebben zij ook heel veel kansen gehad. Maar ik denk een mooie wedstrijd om te zien. Het is nu aan ons donderdag thuis."
Tannane moest genoegen nemen met een rol op de bank. "In mijn gedachten wil ik altijd iets bijzonders doen. Dat heb ik elke wedstrijd, maar het moet er dan wel uitkomen. En vandaag was dat zo. Heerlijk, eindelijk de minuten krijgen en ook echt het gevoel hebben als voetballer. Ik heb een tijdje niet gevoetbald. Dat was niet makkelijk voor mij. Dan is het fijn om dit zo af te sluiten."
Oussama Tannane viert zijn doelpunt.
Oussama Tannane viert zijn doelpunt. © Omroep Gelderland
De aanvaller aast al tijden op een transfer, maar dat komt er nog steeds niet van. "Het is altijd heel leuk hier. Ik heb het altijd leuk gehad en gevonden. Alles is mogelijk. Je weet maar nooit. Je moet niet verrast kijken als ik hier nog sta."