Muziek non-stop

Muziek non-stop

Een uur non-stop de allerbeste muziek.
Met het Oog op Morgen (radio 1)

Met het Oog op Morgen (radio 1)

Het Oog brengt een overzicht van het nieuws, een blik in de ochtendkranten en het betere journalistieke interview met mensen in en achter het nieuws, omlijst door mooie muziek.
Thuis in Gelderland

Thuis in Gelderland

Irene ten Voorde is de stem op de radio tussen 16.00 en 19.00 uur. Samen met de luisteraars neemt ze de dag door, meldt het dagelijkse nieuws en voor wie stilstaat in de avondspits biedt de fijne muziek wat troost. Vrijdags van 16.00 tot 19.00 uur sluit Eric van de Berg de week gezellig af.
De Muziekwinkel

De Muziekwinkel

Luister iedere werkdag tussen 14.00 en 16.00 naar De Muziekwinkel, gepresenteerd door Maarten Daam. Hij neemt je mee in het gevoel van een ouderwetse platenzaak, met een koffiehoekje voor de vaste klanten, een jukebox en bakken vol lp's en singles.
Lunchpauze

Lunchpauze

Iedere werkdag tussen 12.00 en 14.00 word je tijdens Lunchpauze bijgepraat over het laatste nieuws door Biem Buijs.
Op de koffie

Op de koffie

Rob Kleijs is elke werkdag tussen 9.00 en 12.00 uur op radio te horen met Op de Koffie.
Goedemorgen Gelderland

Goedemorgen Gelderland

Begin de dag met Frank van Dijk en luister tussen 6.00 en 9.00 uur naar Goedemorgen Gelderland. Laat je bijpraten over het laatste nieuws, weer en verkeer. Frank zorgt ervoor dat je goed voorbereid aan de dag kan beginnen!
Alle 13 Goed!

Alle 13 Goed!

Eric van den Berg presenteert iedere zaterdag en zondag tussen 14.00 en 18.00 uur Alle 13 Goed!
Muziekcadeau

Muziekcadeau

Muziekcadeau wordt gepresenteerd door André Kuiper en is het meest interactieve programma van Radio Gelderland. Elke zondag kun je liedjes aanvragen voor iedereen die je wil feliciteren, de groeten wil doen of een hart onder de riem wil steken.
Zin in zondag

Zin in zondag

Word samen met Liesbeth de Moor wakker met fijne licht-klassieke muziek, natuurreportages, de rubriek ‘De dominee komt voorbij’ met wekelijks een zingever met een inspirerend verhaal.
Gelderland Helpt

Gelderland Helpt

Gelderland helpt is een multimediaal platform op tv, radio en internet. Ons doel is om vraag én aanbod uit Gelderland samen te brengen en elkaar zo te verbinden en te helpen.
De Hoop op zaterdag

De Hoop op zaterdag

Jan de Hoop presenteert, samen met sidekick Ad van Gameren, elke zaterdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur het programma De Hoop op zaterdag bij Omroep Gelderland.
Zin in zaterdag

Zin in zaterdag

Iedere zaterdagochtend tussen 7.00 en 10.00 uur zorgt Bastiaan er voor dat je "zin in zaterdag" krijgt. Heerlijk wakker worden met de lekkerste muziek en de leukste uitgaanstips uit de provincie.
Alles Plat

Alles Plat

Een uur non-stop de allerbeste streektaalmuziek.
Dag van de sixties

Dag van de sixties

Op Hemelvaartsdag staat Radio Gelderland in het teken van de Sixties!
Seventies weekend

Seventies weekend

Radio Gelderland gaat in het paasweekend terug naar de jaren 70. Drie dagen lang hoor je de grootste hits van toen! Ook blikken we terug op mooie en bijzondere herinneringen: wat speelde zich af in het nieuws en hoe zagen de jaren 70 eruit?
De Gelderse Top 100

De Gelderse Top 100

We gaan het jaar uit met een dag vol Gelderse muziek en -tradities. Op 31 december, oudejaarsdag, wordt op Radio Gelderland weer De Gelderse Top 100 georganiseerd.