Met het Oog op Morgen (radio 1)

Met het Oog op Morgen (radio 1)

Het Oog brengt een overzicht van het nieuws, een blik in de ochtendkranten en het betere journalistieke interview met mensen in en achter het nieuws, omlijst door mooie muziek.
Muziek non-stop

Muziek non-stop

Een uur non-stop de allerbeste muziek.
De Koning te Rijk

De Koning te Rijk

De vrijdagmiddag op Radio Gelderland sluiten we vrolijk af met De Koning Te Rijk van 16.00-19.00 uur. Presentator Cindy de Koning reikt elke week een lintje uit aan iemand. Vaste gast is royalty deskundige Rick Evers, en we spelen Radio Bingo - bingo met een twist want Cindy speelt het net even anders.
De Muziekwinkel

De Muziekwinkel

Luister iedere werkdag tussen 14.00 en 16.00 naar De Muziekwinkel, gepresenteerd door Maarten Daam. Hij neemt je mee in het gevoel van een ouderwetse platenzaak, met een koffiehoekje voor de vaste klanten, een jukebox en bakken vol lp's en singles.
Lunchpauze

Lunchpauze

Iedere werkdag tussen 12.00 en 14.00 word je tijdens Lunchpauze bijgepraat over het laatste nieuws.
Op de koffie

Op de koffie

Rob Kleijs is elke werkdag tussen 9.00 en 12.00 uur op radio te horen met Op de Koffie.
Goedemorgen Gelderland

Goedemorgen Gelderland

Begin de dag met Frank van Dijk en luister tussen 6.00 en 9.00 uur naar Goedemorgen Gelderland. Laat je bijpraten over het laatste nieuws, weer en verkeer. Frank zorgt ervoor dat je goed voorbereid aan de dag kan beginnen!
Thuis in Gelderland

Thuis in Gelderland

Eric van den Berg is de stem op de radio tussen 16.00 en 19.00 uur. Samen met de luisteraars neemt hij de dag door, meldt het dagelijkse nieuws en voor wie stilstaat in de avondspits biedt de fijne muziek wat troost.
Alle 13 Goed!

Alle 13 Goed!

Jeroen Drogt neemt je iedere zaterdag en zondag van 14.00 tot 18.00 uur mee terug naar de tijd van toen met de grootste hits uit de sixties, seventies en eighties. Het nieuws van toen, verhalen uit de oude doos, tv-programma's en reclames van toen, maar bovenal heel veel muziek!
Muziekcadeau

Muziekcadeau

Muziekcadeau wordt gepresenteerd door André Kuiper en is het meest interactieve programma van Radio Gelderland. Elke zondag kun je liedjes aanvragen voor iedereen die je wil feliciteren, de groeten wil doen of een hart onder de riem wil steken.
Zin in zondag

Zin in zondag

Word samen met Liesbeth wakker met fijne licht-klassieke en lichte muziek, natuurreportages van Marc Loeven en tips voor een Gelders concert. Wekelijks schuift een van onze 'Zingevers' aan met een inspirerend en actueel verhaal.
Gelderland Helpt

Gelderland Helpt

Gelderland helpt is een platform voor en door Gelderlanders. Ons doel is om vraag én aanbod uit Gelderland samen te brengen en elkaar zo te verbinden en te helpen.
De Hoop op zaterdag

De Hoop op zaterdag

Jan de Hoop presenteert, samen met sidekick Ad van Gameren, elke zaterdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur het programma De Hoop op zaterdag bij Omroep Gelderland.
Zin in zaterdag

Zin in zaterdag

Iedere zaterdagochtend tussen 7.00 en 10.00 uur zorgt Bastiaan er voor dat je "zin in zaterdag" krijgt. Heerlijk wakker worden met de lekkerste muziek en de leukste uitgaanstips uit de provincie.
Seventies weekend

Seventies weekend

Radio Gelderland gaat in het paasweekend terug naar de jaren 70. Drie dagen lang hoor je de grootste hits van toen! Ook blikken we terug op mooie en bijzondere herinneringen: wat speelde zich af in het nieuws en hoe zagen de jaren 70 eruit?
De Gelderse Top 100

De Gelderse Top 100

Wat zijn dit jaar de 100 mooiste liedjes gemaakt door Gelderse artiesten? Jij bepaalt mede hoe De Gelderse Top 100 dit jaar klinkt! Op 24 februari hoor je beste Gelderse artiesten en nummers voorbij komen op Radio Gelderland.
Dolle Disco Dag

Dolle Disco Dag

Het wordt een Gelukkig Nieuwjaar met Radio Gelderland. Wij vinden het een feest dat je ook in 2024 naar ons luistert. En daarom de hele Nieuwjaarsdag Dolle Disco Dag bij Radio Gelderland! Met alleen maar dansbare classics om het jaar feestelijk te beginnen.
Uitbuikballads

Uitbuikballads

Deze Kerst vier je samen met Radio Gelderland. Met vandaag de hele dag Uitbuikballads, oftewel: mooie gevoelige kerstnummers.
Kerst Crooners

Kerst Crooners

Het wordt een Gelukkig Nieuwjaar met Radio Gelderland. Wij vinden het een feest dat je ook in 2024 naar ons luistert. En daarom de hele Nieuwjaarsdag Dolle Disco Dag bij Radio Gelderland! Met alleen maar dansbare classics om het jaar feestelijk te beginnen.k