Instellingen

Frank van Dijk is de stem op de radio tussen 16.00 en 19.00 uur. Samen met de luisteraars neemt hij de dag door, zijn verslaggever meldt zich live ergens in de provincie en we hebben gegarandeerd iedere dag Iets Leuks! En voor wie stilstaat in de avondspits biedt de fijne muziek de nodige troost.

Over Frank van Dijk
Ongeveer 10 jaar geleden kwam Frank van Dijk bij Omroep Gelderland binnen als redacteur op de radioredactie. Maar al snel werd hij achter de microfoon gezet en sindsdien is hij te horen op de radio tussen 16.00 en 19.00 uur. Naast de radio doet Frank het nodige voice-over werk voor de televisieprogrammering van Omroep Gelderland.

Na het afronden van de opleiding Journalistiek in Zwolle werkte Frank op het Binnenhof in Den Haag voor een landelijk persbureau en deed daarnaast rechtbankverslaggeving. Voordat hij bij Omroep Gelderland aan de slag ging, deed Frank allerlei journalistieke werkzaamheden voor lokale omroepen in de regio Arnhem-Nijmegen op het gebied van radio, televisie en internet. Frank is geboren in Apeldoorn en is via omzwervingen in Friesland, Groningen, Overijssel en de hoofdstad Amsterdam nu weer gelukkig en tevreden terug in het Gelderse.

Contact opnemen met Frank van Dijk?

E-mail: frank@gld.nl
Twitter: @radiovandijk