Instellingen

Irene ten Voorde werkt sinds 1992 bij Omroep Gelderland. Jarenlang presenteerde zij het vroege ochtendprogramma op de radio, maar ook Dubbeluur en Raakvlak. Daarna maakte ze de overstap naar TV Gelderland voor onder meer het consumentenprogramma Hallo Gelderland, samen met Rob Kleijs. Na allerlei programma's op TV keerde ze weer terug bij haar oude liefde: radio.

En wel met het programma Lunchpauze, elke werkdag tussen 12.00 en 14.00 uur. “Op het moment dat iedereen even het werk opzij legt, praten we je bij over het laatste nieuws en allerlei zaken waar je dagelijks mee te maken hebt. Bijvoorbeeld over gezondheid, voeding, dieren en opvoeding. We beantwoorden vragen en geven je de gelegenheid te reageren op dat wat je hoort. Wil je even lekker klagen? Dat mag ook! Waar heb jij je buik van vol..?"

Irene is van origine beroepskeuzeadviseur. Op Curaçao, waar ze een aantal jaar woonde, maakte ze kennis met radiowerk en wilde ze niets anders meer. Irene woont in Arnhem en heeft drie kinderen.