Onderweg, thuis of op het werk, het is overal fijn opstaan met Frank van Dijk. Hij maakt Gelderland wakker met het nieuws van dichtbij, en is op de hoogte van het weer en verkeer. Elke maandag tot en met vrijdag te horen op Radio Gelderland van 6.00 tot 9.00 uur.

Over Frank van Dijk

Frank kwam bij Omroep Gelderland binnen als redacteur op de nieuwsredactie. Al snel werd hij achter de microfoon gezet en sindsdien is hij te horen op Radio Gelderland. Bijna 15 jaar lang presenteerde hij de late middag en begin van de avond tijdens Thuis in Gelderland. Sinds 2022 presenteert hij de ochtendshow Goedemorgen Gelderland. En naast zijn werk bij de radio doet Frank ook het nodige voice-over werk voor de televisieprogrammering van Omroep Gelderland.

Na het afronden van de opleiding Journalistiek in Zwolle werkte Frank op het Binnenhof in Den Haag voor een landelijk persbureau en deed daarnaast rechtbankverslaggeving. Voordat hij bij Omroep Gelderland aan de slag ging, was Frank actief bij allerlei lokale omroepen in de regio Arnhem-Nijmegen. Frank is geboren in Apeldoorn en via omzwervingen in Friesland, Groningen, Overijssel en Amsterdam nu weer gelukkig en tevreden terug 'in het Gelderse'.