De Muziekwinkel

Luister iedere werkdag naar Maarten Daam in De Muziekwinkel. Hij neemt je mee in het gevoel van een ouderwetse platenzaak, die iedere werkdag van 14.00 tot 16.00 uur is geopend. Met een koffiehoekje voor de vaste klanten, een jukebox en bakken vol lp's en singles. Iedere dag staat een artiest of bijzondere lp ‘in de etalage’. En onze blinkende Wurlitzer 2000 (bouwjaar 1956) kan van nieuwe singles voorzien worden! We vullen hem met mooie liedjes uit de late jaren 50 en vroege jaren 60.

Over Maarten Daam
Maarten wordt in 1973 geboren in het Radboud ziekenhuis in Nijmegen. In datzelfde ziekenhuis begint zijn radioloopbaan, bij de ziekenomroep Radio Radboud, als technicus van het kinderprogramma. Geen toeval; Maarten studeert op dat moment aan de Pabo. Jarenlang hobbyen bij verschillende lokale omroepen in Gelderland later, verruilt hij zijn werk als basisschoolleraar voor een baan bij het toenmalige radiostation Rebecca FM Classic Rock, waar hij de ochtendshow presenteert. Daarna is hij onder meer te horen op City FM, KX Radio en Keizerstad FM.

In 2010 begint Maarten bij Omroep Gelderland. Eerst als redacteur/verslaggever, later gaat hij ook nieuws lezen en radioprogramma's presenteren..