Eric van den Berg neemt je iedere zaterdag en zondag van 14.00 tot 18.00 uur mee terug naar de tijd van toen met de grootste hits uit de sixties, seventies en eighties. Het nieuws van toen, verhalen uit de oude doos, tv-programma's en reclames van toen en bovenal heel veel muziek!

Eric feliciteert luisteraars, geeft uit-tips en draait een heerlijke topper uit de archieven van Toppop. Uiteraard zijn ook verzoekplaten meer dan welkom. Daarnaast kun je meespelen met het spel 'Wie van de Drie!'. Win een stapel unieke retro-onderzetters. Iedere uitzending eindigt Eric met 'De 6 voor 6': zes feelgoodnummers waarmee je je zaterdag- en zondagavond goed begint!

Over Eric van den Berg
Eric van den Berg (Sneek, 1971) is een geboren Fries die het grootste deel van zijn leven in Gelderland woont. Al meer dan 25 jaar werkt Eric voor Omroep Gelderland. Hij presenteerde tal van programma zoals Goedemiddag Gelderland, Met Vlag & Wimpel, het sportdiscussieprogramma Tribune en Een Berg Muziek.

Naast zijn passie voor radio gaat Eric graag sportieve duursport-uitdagingen aan. De Posbankloop, de Bridge to Bridge-loop, De Zevenheuvelenloop, hij heeft de medailles binnen. Verder is Eric een groot Cocktail Trio-fan. Van het 'Wie heeft de sleutel van de jukebox gezien?' en 'Batje Vier' tot 'Kangoeroe eiland', hij zingt ze allemaal mee!