liveblog | 1 april

Crossauto in brand • meerdere ongelukken

Het actuele 112-nieuws uit Gelderland lees en zie je in onderstaand liveblog. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden, vermissingen en misdrijven in onze provincie.
Laatst bijgewerkt: 1 april, 20:11 uur
20:11

Slachtoffer steekincident Beekbergen overleden

Een van de slachtoffers van het steekincident op een chaletpark in Beekbergen is overleden. Dat bevestigt de politie maandagavond. Het gaat om een 32-jarige man uit Beekbergen. Hij raakte in de nacht van zondag op maandag gewond bij een steekpartij op een vakantiepark in diezelfde plaats.
17:11

Crossauto vliegt in brand

In een weiland langs de A1 in Stroe heeft maandagmiddag een crossauto in brand gestaan. Een aantal jongeren was in het weiland aan het crossen toen de auto vlam vatte. De brandweer kon niet voorkomen dat de auto helemaal uitbrandde.
Vanwege de rookontwikkeling heeft Rijkswaterstaat korte tijd een snelheidsbeperking ingesteld op de A1 van Stroe naar Voorthuizen. Daardoor stond er een kleine file.
De auto was niet meer te redden.
De auto was niet meer te redden. © Persbureau Heitink
16:26

Twee gewonden bij botsing in Ermelo

Bij een botsing tussen twee personenauto's zijn twee personen gewond geraakt. In één van de auto's was ook een kind aanwezig, die raakte lichtgewond. Dat meldt een correspondent ter plaatse.
15:40

Politie zoekt doorgereden automobilist

De politie Montferland is op zoek naar de bestuurder van een Citroën Picasso. Die oproep plaatst de politie op Facebook. De automobilist was betrokken bij een ongeluk op zondag 28 januari 2024, waarbij een fietser gewond raakte. De automobilist haalde de fietser in, maar raakte hem met zijn buitenspiegel waardoor de man ten val kwam.
De man hield hier twee gebroken ribben en een gebroken rechtersleutelbeen aan over. Ook raakte zijn rechterheup zwaar gekneusd. De bestuurder is hierna doorgereden en daarom komt de politie nu alsnog graag met hem in contact.
15:15

Autobrand op A28

Op de A28 staat ter hoogte van Harderwijk een auto in brand. Verkeer in de richting van knooppunt Hoevelaken heeft daardoor ruim een half uur vertraging.
15:04

Traumahelikopter ter plaatse voor ongeval met jeep

Een persoon is maandagmiddag met spoed naar het ziekenhuis gebracht na een ongeval in Ommeren. Hij raakte gewond na een ongeluk met zijn auto.