liveblog | 27 maart

Fietsendief gezocht • scooterrijder gewond

Het actuele 112-nieuws uit Gelderland lees en zie je in onderstaand liveblog. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden, vermissingen en misdrijven in onze provincie.
Laatst bijgewerkt: 27 maart, 15:34 uur
15:34

Wie is deze man?

De politie in Apeldoorn wil graag weten wie de man op onderstaande foto is. Hij wordt verdacht van inbraak. Wanneer en waar de inbraak is geweest, deelt de politie niet mee. Wel hoopt ze op tips wie de man is. Wie meer weet, wordt gevraagd contact te leggen op telefoonnummer 0800 - 6070.
Deze man wordt verdacht van inbraak.
Deze man wordt verdacht van inbraak. © Politie Apeldoorn / Facebook
15:27

Auto te water in Wamel

Langs de Van Heemstraweg in Wamel is woensdagmiddag een auto te water geraakt. Dat gebeurde rond 14.30 uur. De bestuurder, die in de richting van Dreumel reed, verloor door onbekende oorzaak de macht over het stuur en kwam met de auto in de sloot terecht.
Beide personen die in de auto zaten, kwamen er zonder kleerscheuren vanaf. Een bergingsbedrijf heeft de auto uit de sloot getakeld.
Lang de Van Heemstraweg in Wamel raakte woensdag een auto te water.
Lang de Van Heemstraweg in Wamel raakte woensdag een auto te water. © Persbureau Heitink
15:20

Fietsendief gezocht

De man op onderstaande foto wordt verdacht van fietsendiefstal. Waar dat precies gebeurde en wanneer, deelt de politie niet mee. Wel vraagt ze mensen die de man op de foto herkennen, contact te leggen op telefoonnummer 0800 - 6070. Een privébericht sturen aan de Politie Apeldoorn via X is ook een optie.
De politie deelde deze foto van de verdachte fietsendief.
De politie deelde deze foto van de verdachte fietsendief. © Politie Apeldoorn / X
15:14

Politie wil meer informatie over aanrijding

De politie wil graag meer informatie over een aanrijding van afgelopen zaterdag in Apeldoorn. Bij die aanrijding waren een 55-jarige man op een scooter en een 22-jarige man in een auto betrokken. De scooterrijder raakte na de botsing gewond en ligt in kritieke toestand in het ziekenhuis.
De politie is op zoek naar mensen die rond 20.45 uur iets hebben gezien van de aanrijding. op de kruising van de Mheenlaan met de Pinksterbloem in Apeldoorn.
15:04

Scooterrijder gewond

Bij een aanrijding tussen een scooterrijder en een automobilist in Apeldoorn is woensdagmiddag iemand gewond geraakt. Het ging rond 14.30 uur mis op de kruising van de 1e Wormenseweg met de Marchantstraat. Tijdens het afslaan zag een automobilist de scooterrijder over het hoofd, waarna de scooter in de flank van de auto reed.
De scooterrijder kwam na de klap ten val en raakte gewond. Ambulancepersoneel heeft de gewonde behandeld en daarna naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurder van de auto kwam met de schrik vrij.
De aanrijding was op dit kruispunt in Apeldoorn
De aanrijding was op dit kruispunt in Apeldoorn © Luciano de Graaf
14:53

JOP beklad in Culemborg

Twee jongeren hebben graffiti gespoten op een fonkelnieuwe Jeugd Ontmoetings Plaats (JOP) aan de Parklaan in Culemborg. Een dag nadat de JOP werd geplaatst, was het al raak. Eén van de mensen die het zag gebeuren, sprak de twee daders aan op hun daad. Daarna gingen de twee ervandoor.
De politie zoekt de twee jonge daders en wil daarnaast graag spreken met de persoon die de twee aansprak. Hij of zij rijdt in een Audi, die mogelijk een donkerblauwe kleur heeft.
Onbekenden bekladden de JOP al na één dag.
Onbekenden bekladden de JOP al na één dag. © Politie / Facebook