liveblog | 17 maart

Voetganger geschept • Geweld in Albert Heijn

Het actuele 112-nieuws uit Gelderland lees en zie je in onderstaand liveblog. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden, vermissingen en misdrijven in onze provincie.
Laatst bijgewerkt: 17 maart, 21:01 uur
21:01

Voetganger aangereden in Arnhem

Op de Huissensestraat in Arnhem is zondagavond een voetganger aangereden. Dat gebeurde rond 20.20 op een rotonde. De voetganger zou op het zebrapad hebben gelopen en door een afslaande auto zijn geschept.
Volgens een correspondent kwam de voetganger enkele meters verderop op het asfalt terecht. Daarna is deze door toegesneld ambulancepersoneel naar het ziekenhuis gebracht.
De aanrijding gebeurde in de regen.
De aanrijding gebeurde in de regen.
14:34

Incident met honkbalknuppel in Barneveld

Afgelopen zaterdagavond liep een incident bij de Albert Heijn aan de Burgemeester Kuntzelaan in Barneveld uit de hand. Een persoon haalde na een woordenwisseling uit met een honkbalknuppel, bevestigt de politie. Daarbij raakte ten minste één persoon gewond
Vervolgens verplaatste de ruzie zich naar binnen bij de Albert Heijn. De politie is inmiddels met betrokkenen in contact om te achterhalen wat er precies heeft gespeeld.
Hoeveel personen bij het incident betrokken waren en of er drank of drugs in het spel was, is nog niet bekend.
De politie deed onderzoek bij de Albert Heijn in Barneveld
De politie deed onderzoek bij de Albert Heijn in Barneveld © Persbureau Heitink
10:09

Politie onderzoekt steekincident

De politie in Scherpenzeel onderzoekt een steekincident. Op Burgernet meldt ze te zoeken naar een man van ongeveer 30 jaar, met een Oost-Europees uiterlijk, een zwart baardje en kort zwart haar. Mogelijk heeft de man bebloede handen. Wie de man ziet moet hem zelf niet benaderen maar 112 bellen.
09:54

Auto geheel uitgebrand

Een auto is in de nacht van zaterdag op zondag tegen een boom gebotst en in brand gevlogen. Het gaat om een eenzijdig ongeluk op de Rademakersbroek te Varsseveld. Dat meldt een 112-correspondent ter plekke.
De auto reed vanuit Aalten richting Sinderen, maar botste onderweg tegen een boom waarna de auto vlam vatte. De twee inzittenden wisten het voertuig op tijd te verlaten. Beiden zijn met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Ook kon de brandweer niet voorkomen dat het voertuig geheel uitbrandde. Deze is afgesleept door een berger, aldus de correspondent.
De brandweer bij het voertuig.
De brandweer bij het voertuig. © Luciano de Graaf
08:00

Botsing, omleiding via McDonald's

Twee voertuigen zijn op elkaar gebotst op een kruising op de Zelderseweg in Terschuur op zaterdagavond. Meerdere inzittenden zijn nagekeken door de ambulance en raakten lichtgewond, dat meldt een 112-correspondent ter plekke. Het ongeluk zorgde voor verkeershinder. Passerende auto's werden omgeleid via de McDonald's.
De gebotste auto's.
De gebotste auto's. © Persbureau Heitink
07:00

Drie auto's botsen

In Apeldoorn zijn zaterdag drie personenauto's op elkaar gebotst. Het ongeluk gebeurde op de kruising van de Mheenlaan met de Laan van Zevenhuizen. Dat meldt een 112-correspondent ter plekke.
Er raakte niemand gewond. Wel raakte de drie auto's dermate beschadigd dat ze moesten worden afgesleept door een berger.
De auto's op het kruispunt.
De auto's op het kruispunt. © Luciano de Graaf
Wil je op de hoogte blijven van het laatste 112-nieuws?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.