liveblog | 16 maart

Drie auto's botsen • rijdende auto in brand

Het actuele 112-nieuws uit Gelderland lees en zie je in onderstaand liveblog. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden, vermissingen en misdrijven in onze provincie.
Laatst bijgewerkt: 16 maart, 13:17 uur
13:17

Drie auto's op elkaar gebotst

In Apeldoorn zijn drie personenauto's op elkaar gebotst. Het ongeluk gebeurde op de kruising van de Mheenlaan met de Laan van Zevenhuizen. Dat meldt een 112-correspondent ter plekke.
Er raakte niemand gewond. Wel raakte de drie auto's dermate beschadigd dat ze moesten worden afgesleept door een berger.
De auto's op het kruispunt.
De auto's op het kruispunt. © Luciano de Graaf
09:16

Dieren gered bij woningbrand

De brandweer in Maurik heeft zaterdagmorgen een hond en een kat uit een woning gehaald waar brand woedde.
07:42

Rijdende auto vliegt in brand

Vrijdagavond is een auto in brand gevlogen tijdens het rijden. De bestuurder van de auto wist op tijd uit de auto te stappen. De bestuurder van de auto die erachter reed, heeft de brandweer gebeld. Dat meldt een 112-correspondent, die naar de plek van de brand is gegaan op de N225 in Heelsum.
De brandweer kwam ter plaatse en heeft het voertuig geblust, maar kon niet voorkomen dat de voorkant uitbrandde. Het voertuig moet waarschijnlijk als verloren worden beschouwd en is afgesleept door een berger.
07:40

Brand bij basisschool

Bij basisschool De Caleidoscoop aan de Hofbeeklaan in Ede heeft vrijdagavond iets voor middernacht een brand gewoed. De brand ontstond in een rij containers die op het schoolplein stonden. De brandweer heeft de brand geblust en deze is niet overgeslagen naar het schoolgebouw. Hoe de brand heeft kunnen ontstaan, is nog onduidelijk.
07:30

Getuigenoproep mishandeling Duiven

Een minderjarige jongen uit Duiven is op vrijdag 1 maart door drie jonge mannen van zijn fiets getrokken en vervolgens in elkaar geslagen en getrapt. De politie is nu op zoek naar de verdachten en getuigen van die mishandeling.
Wil je op de hoogte blijven van het laatste 112-nieuws?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!