Liemers

Twee ouderen omgekomen bij ongeluk Azewijn

Een 84-jarige vrouw en 86-jarige man kwamen om het leven.
Een 84-jarige vrouw en 86-jarige man kwamen om het leven. © 112Achterhoek-nieuws.nl
AZEWIJN - De twee slachtoffers die zondagmiddag om het leven zijn gekomen in Azewijn zijn een 84-jarige vrouw en een 86-jarige man uit Doetinchem. Zij zaten in een van de twee auto's die bij het ongeval op de Meilandsedijk betrokken waren.
In de tweede auto zat een 21-jarige man. Zijn woonplaats is niet bekend, zegt de politie maandagochtend. Hij is ter plaatse nagekeken door het ambulancepersoneel.
Het ongeluk gebeurde op de kruising met Op Den Dam op een bedrijventerrein nabij de Duitse grens. Het is niet bekend hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren.

Meer fatale ongelukken

Dit weekend hebben er meerdere ongelukken met dodelijke afloop plaatsgevonden. Zondagmiddag was er een ongeluk tussen twee motoren in Barneveld. Een van hen kwam daarbij om het leven. Zondagochtend is een 36-jarige man uit Aalten om het leven gekomen bij een eenzijdige botsing in het buitengebied van Aalten.
Zaterdagochtend is een 82-jarige man uit Borculo overleden na een eenzijdig ongeluk tussen Groenlo en Ruurlo. In de nacht van vrijdag op zaterdag kwam een 37-jarige fietser om in Nijmegen, nadat deze was aangereden door een personenauto.