liveblog | 8 maart

Ongeluk N834 • dakbeplating valt van kerk

Het actuele 112-nieuws uit Gelderland lees en zie je in onderstaand liveblog. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden, vermissingen en misdrijven in onze provincie.
Laatst bijgewerkt: 8 maart, 22:00 uur
vrijdag 8 maart
22:00

Brand verwoest keuken

De brandweer is vrijdagavond uitgerukt voor een woningbrand in Apeldoorn. In een woning aan de Eendrachtstraat was brand ontstaan in de keuken.
21:00

Fietser aangereden door bezorgautootje

Een fietser is aangereden door een bezorgautootje op het zebrapad bij de kruising Keulseslag en de Lange Wal in Arnhem. De fietser sloeg links af zonder richting aan te geven. De bestuurder van het autootje zag dit te laat.
De fietser is met onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd. Bij de bestuurder is een blaastest afgenomen maar deze uitslag bleek negatief.
Het slachtoffer is naar het ziekenhuis vervoerd.
Het slachtoffer is naar het ziekenhuis vervoerd. © Persbureau Heitink
20:18

Ongeval N834

Een personenauto is vrijdagmiddag in Kapel Avezaath achterop een andere auto ingereden. Beide auto's reden in de richting van Tiel. De voorste auto liep lichte schade op aan de achterzijde. Bij de achterste auto raakte de motorkap beschadigd. Eén persoon is nagekeken, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.
De politie heeft de weg schoongeveegd met een bezem.
De auto liep flinke schade op.
De auto liep flinke schade op. © Persbureau Heitink
20:00

Dakbeplating valt van kerk

De brandweer is vrijdagmiddag uitgerukt naar de oude Paasbergkerk in Arnhem voor stormschade. Ter plekke bleek een stuk dakbeplating van de kerktoren naar beneden gevallen te zijn. Ook bungelde bovenaan de toren, op 33 meter hoogte, nog een stuk plaat.
De brandweer zette de ruimte rondom de kerk af. Voor zover bekend raakte niemand gewond.
Zelfs een hoogwerker was te kort
Zelfs een hoogwerker was te kort © Persbureau Heitink
17:17

Getuigen overval Albert Heijn gezocht

De politie is op zoek naar getuigen en camerabeelden van een gewapende overval op de Albert Heijn aan de Van Lawick van Pabststraat in Arnhem. Een man met een donkere huidskleur met een leeftijd van 20 tot 35 jaar wordt gezocht.
17:15

Aanrijding in Winterswijk

Op de Industrieweg in Winterswijk zijn twee auto's op elkaar gereden. Dat kwam mogelijk door een voorrangsfout, meldt een correspondent. Bij de botsing zijn geen gewonden gevallen. Verkeer dat vanaf Duitsland Winterswijk in wil, moet omrijden.
Bij het ongeluk in Winterswijk raakten twee auto's beschadigd.
Bij het ongeluk in Winterswijk raakten twee auto's beschadigd. © 112Achterhoek-nieuws