liveblog | 25 februari

Auto in sloot • auto tegen boom

Het actuele 112-nieuws uit Gelderland lees en zie je in onderstaand liveblog. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden, vermissingen en misdrijven in onze provincie.
Laatst bijgewerkt: 25 februari, 21:36 uur
zondag 25 februari
21:36

Auto in sloot

Een bestuurder van een personenauto verloor zondagavond de macht over het stuur. Deze kwam op de zijkant in de sloot terecht aan de Groenestraat te Lienden. De hulpdiensten kwamen ter plaatse, maar daar bleek niet duidelijk te worden wie de auto had bestuurd. Dat meldt een 112-correspondent ter plekke. Het voertuig is uit de sloot gehaald en afgesleept door een berger.
De auto in de sloot.
De auto in de sloot. © Persbureau Heitink
16:28

Bestuurder knalt tegen boom

Een bestuurder is op zondagmiddag uit de bocht gevlogen in een bosgebied tussen Barneveld en Terschuur aan de Kallenbroekerweg. Daarop botste de man tegen een boom. De bestuurder is meegenomen naar het ziekenhuis per ambulance. Dat meldt een 112-correspondent ter plaatse. De auto is zwaar beschadigd geraakt en moet worden afgesleept.
De auto na de botsing.
De auto na de botsing. © Persbureau Heitink
15:06

Doodgebeten schapen in Heelsum

In een natuurgebied bij Heelsum zijn zondagmorgen 22 dode schapen gevonden. Vier dieren waren gewond. De schapeneigenaar vond de dieren.
Het is nog onduidelijk of de schapen zijn aangevallen door een wolf. BIJ12, de organisatie die voor de provincie Gelderland wolvenaanvallen bijhoudt, heeft daarover nog niets kunnen zeggen.
De trieste aanblik in Heelsum.
De trieste aanblik in Heelsum. © Persbureau Heitink
12:45

Drukte bij tankstation

Drukte in Westervoort vanwege een tankactie. Een tankstation aan Het Hazeland houdt een actie. Door de lage prijzen is het druk op de weg. Automobilisten staan in de file voor een voordelige drup brandstof.
De actie duurt volgens een 112-fotograaf ter plaatse tot 13.03 uur.
Drukte vanwege de tankactie.
Drukte vanwege de tankactie. © Dennis van Bemmel/Persbureau Heitink
12:35

Beroving bij GelreDome

De eerste editie van technofestival Free Your Mind in stadion GelreDome, Arnhem, was met 26.000 bezoekers een doorslaand succes. "Het was een geweldig feest", zegt organisator Jeroen van Broekhoven.
Toch was er ook een incident met pepperspray. Ook is er aangifte gedaan vanwege een beroving.
Ontdek er hieronder meer over.
11:30

Werkzaamheden met de vrachtwagen

De gekantelde tankwagen bij Zutphen wordt opgeruimd, zo blijkt uit beelden van een 112-fotograaf. Te zien is hoe de wei via een talud de weide in stroomt. Een andere vrachtwagen is ter plaatse om de inhoud van de tankwagen over te nemen.
De vrachtwagen.
De vrachtwagen. © Luciano de Graaf
Werkzaamheden bij de vrachtwagen.
Werkzaamheden bij de vrachtwagen. © Luciano de Graaf