Liemers / Arnhem en omstreken

Waar is Yildiz (42)? Politie vraagt om tips over haar auto

Yildiz Kayali uit Zevenaar
Yildiz Kayali uit Zevenaar Opsporing Verzocht) © Opsporing Verzocht
ZEVENAAR - De politie zegt nog zeker de hele week bezig te zijn met onderzoek in en rond de woning van de vermiste Yildiz Kayali (42) in Zevenaar. Een oproep in het landelijk programma Opsporing Verzocht leverde een aantal tips op.
Hoeveel dat er zijn en over de inhoud kan de politie nog niets zeggen. Kayali is sinds eind december niet meer gezien. De politie vreest voor een misdrijf.

Haar auto

Eén van de belangrijke aanknopingspunten waarop het politieonderzoek zich nu richt is de auto waarin Yildiz op het moment van haar verdwijning reed. Dat is een lichtgrijze Peugeot 208 met het kenteken 49-XNL-3. De politie wil weten waar deze auto is geweest in de week na 29 december.

Verdachte blijft nog zeker twee weken vast zitten

De verdachte, een 59-jarige man uit Zevenaar, zit nog steeds vast in beperking. Dat betekent dat hij alleen maar contact mag hebben met zijn advocaat. Zijn voorlopige hechtenis is dinsdag met minimaal twee weken verlengd. Volgens buurtgenoten gaat het hier om de echtgenoot van Yildiz, maar dat wil en kan de politie niet bevestigen.
Tips? Mail onze verslaggever: swillems@gld.nl