liveblog | 21 februari

Ravage na botsing • fietser gewond bij ongeluk

Het actuele 112-nieuws uit Gelderland lees en zie je in onderstaand liveblog. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden, vermissingen en misdrijven in onze provincie.
Laatst bijgewerkt: 21 februari, 20:29 uur
20:29

Gewonde bij ongeluk Apeldoorn

Op de Kayersdijk in Apeldoorn zijn een bestelbus en een personenauto hard met elkaar in botsing gekomen. Eén persoon raakte daarbij gewond en is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.
Beide voertuigen liepen bij het ongeluk forse schade op en moeten worden afgesleept. De toedracht van het ongeluk wordt onderzocht. De kruising is vanwege het ongeluk grotendeels afgesloten.
Beide voertuigen moesten worden afgesleept.
Beide voertuigen moesten worden afgesleept. © Luciano de Graaf
18:38

Ongeluk met drie auto's in Putten

Een flinke ravage op de Nijkerkerstraat (N798) bij Putten. Drie voertuigen kwamen hard met elkaar in botsing. De weg is volledig afgesloten en ligt bezaaid met brokstukken. Ambulancepersoneel ontfermt zich over de betrokkenen. Eén slachtoffer wordt per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.
Rond 18.15 uur ging het flink mis op de kruising van de Nijkerkerstraat met de Broekermolenweg. Twee personenauto’s en een brommobiel kwamen hard met elkaar in botsing, volgens getuigen door een mislukte inhaalactie.
De drie voertuigen zullen door een berger moeten worden afgesleept.
De brokstukken liggen verspreid over de weg.
De brokstukken liggen verspreid over de weg. © Damian Ruitenga/LDGFotografie
16:18

Fietser gewond in Wageningen

Op de rotonde Bennekomseweg met de Diedenweg in Wageningen zijn woensdagmiddag twee fietsers gewond geraakt. Eén van hen is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Het twee slachtoffer is met lichte verwondingen naar huis gebracht door de politie.
De verkeersongevallen analyse is ter plaatse om onderzoek te doen.
Een van de slachtoffers is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.
Een van de slachtoffers is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. © Bert 112Nieuwswageningen/Persbureau Heitink
15:10

Gestolen auto leidt tot achtervolging

De politie heeft de aanleiding bekend gemaakt voor het ongeval met twee Duitse auto's dinsdagmiddag in de Nijmeegse wijk Hatert. De politie ontdekte een gestolen auto. Even later arriveerde een tweede auto. Daar stapte iemand uit, die vervolgens in de gestolen auto stapte en wegreed. De politie achtervolgde vervolgens de twee auto's en dat leidde tot een crash.
Een 39-jarige man zonder vaste woon-of verblijfplaats, die uit de gestolen auto stapte, werd aangehouden. Hij zit vast op verdenking van heling. De bestuurder van de andere auto is nog niet aangehouden. Niemand raakte gewond.
Eén van de betrokken auto's
Eén van de betrokken auto's © Persbureau Heitink
13:05

Vermoedelijk drugslab in Oldebroek

De politie heeft woensdag vermoedelijk een drugslab aangetroffen in een pand aan de Broekeroordsweg in Oldebroek. Er is een verdachte aangehouden.
Het vermoedelijke lab zat op een bedrijventerrein.
Het vermoedelijke lab zat op een bedrijventerrein. © Hulz Media
13:00

Negen verdachten aangehouden

De politie heeft dinsdagavond niet zeven maar negen verdachten aangehouden na een melding van een conflict in Westervoort waarbij een vuurwapen getoond zou zijn. Het gaat daarbij om vijf verdachten aan het Kruidenplein in Arnhem en drie verdachten aan de Jansbuitensingel. In Westervoort werd één verdachte aangehouden.
Doorzoeking van één van de auto's in Arnhem.
Doorzoeking van één van de auto's in Arnhem. © Persbureau Heitink