Liemers

Man opgepakt om betrokkenheid bij vermissing vrouw (42)

De 42-jarige Yildiz Kayali is sinds eind december vermist.
De 42-jarige Yildiz Kayali is sinds eind december vermist. © Persbureau Heitink
ZEVENAAR - De politie heeft donderdagochtend een 59-jarige man uit Zevenaar aangehouden voor mogelijke betrokkenheid bij de vermissing van een 42-jarige vrouw. Zij wordt al enkele weken vermist. Dat meldt de politie.
De 42-jarige Yildiz Kayali wordt sinds 29 december vorig jaar vermist. Een Team Grootschalige Opsporing (TGO) onderzoekt verschillende scenario’s over wat er met de vrouw gebeurd kan zijn. Er wordt rekening gehouden met een misdrijf.
Het onderzoek bij een woning in Zevenaar is nog altijd in volle gang. Er is sporenonderzoek gedaan, waarbij speurhonden zijn ingezet. Ook hield de politie een buurtonderzoek. De hekken bij de woning aan de Von Weberstraat blijven gedurende het onderzoek staan.
De politie vraagt iedereen die de vrouw na 29 december heeft gezien of gesproken zich te melden, net als mensen die rondom het huis "bijzonderheden" hebben gezien. Ook bekenden wordt gevraagd informatie over haar te delen.
"We realiseren ons heel goed dat er een langere tijd verstreken is, maar hoe klein de informatie voor u ook lijkt, alle informatie kan bruikbaar zijn voor het onderzoek", aldus de politie in het eerder verspreide opsporingsbericht.