liveblog | 14 februari

Jong meisje aangereden • politie zet auto klem

Het actuele 112-nieuws uit Gelderland lees en zie je in onderstaand liveblog. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden, vermissingen en misdrijven in onze provincie.
Laatst bijgewerkt: 14 februari, 20:28 uur
20:28

Gewonde bij botsing

Op de Donkerstraat in Ravenswaaij is woensdagavond een persoon naar het ziekenhuis gebracht na een botsing, zo meldt een 112-fotograaf ter plaatse. De automobilist zou op een stilstaande auto gebotst zijn. Hierbij raakte ook een caravan beschadigd.
Hoe het ongeval kon gebeuren is niet duidelijk.
De schade na het ongeval.
De schade na het ongeval. © Persbureau Heitink
20:25

Brand in Huissen

De hulpdiensten in actie.
De hulpdiensten in actie. © Persbureau Heitink
18:15

Inbraken in Beusichem

De politie roept via sociale media getuigen van een reeks inbraken op om zich te melden. Afgelopen dinsdag waren er meerdere inbraken in Beusichem. Dat gebeurde tussen 19.00 uur en middernacht in de omgeving van de Oranjestraat en de Burgemeester de Bruynstraat.
"Ben jij in het bezit van camerabeelden waar mogelijk de verdachten op te zien zijn, dan komen wij graag met jou in contact", zegt de politie. "Heb jij gisteren iets verdachts gezien waarvan je in eerste instantie dacht: 'dat zal wel kloppen', en je hebt toen geen politie gebeld. Ook dan komen wij graag met jou in contact."
17:18

Meisje aangereden in Apeldoorn

Een jong meisje is woensdagmiddag gewond geraakt tijdens het uitlaten van twee hondjes. Een 112-verslaggever zegt dat het meisje de Marchantstraat overstak, een drukke weg in Apeldoorn, toen een automobiliste haar te laat opmerkte. Door de botsing kwam het meisje eerst op de motorkap van de auto terecht, daarna kwam ze ten val op straat.
Meerdere hulpdiensten kwamen naar de plek van de aanrijding om zich over het jonge slachtoffer te ontfermen. Ze is daarna naar het ziekenhuis gebracht. De politie onderzoekt hoe de aanrijding precies kon gebeuren.
De aanrijding gebeurde op de Marchantstraat in Apeldoorn.
De aanrijding gebeurde op de Marchantstraat in Apeldoorn. © Luciano de Graaf
16:24

Schip loopt vast in weiland

Een vrachtschip is woensdagmiddag buiten de vaargeul van de IJssel geraakt en is daarna vastgelopen in een weiland. Dat gebeurde ter hoogte van Rheden.
Ontdek hieronder meer.
16:22

Agent aangevallen

Een politieagent is in de nacht van zaterdag op zondag door drie mannen aangevallen in het centrum van Barneveld. Dat meldt de politie woensdag op Facebook.
Ontdek hieronder meer.