Gelderland

Lange files op A1 door meerdere ongelukken

Ongeluk bij Barneveld.
Ongeluk bij Barneveld. © Daniel Hol / Persbureau Heitink
Automobilisten die de A1 op moeten, komen in een flinke verkeerschaos terecht. Op meerdere plekken staan er files vanwege verschillende ongelukken.
Op de A30, bij de aansluiting op de A1, bij Barneveld is een vrachtwagen zijn lading verloren. Twee heftrucks zijn daar van de trailer gevallen. De A30 richting Ede is volledig afgesloten. Verkeer wordt omgeleid via de afrit. Er is niemand gewond geraakt.

Uur vertraging

Ook is er op de A1 bij Terschuur een aanrijding geweest tussen twee voertuigen. Een auto reed bij de uitvoegstrook naar de A30 achterop een andere auto. Eén persoon is gewond geraakt en overgebracht naar het ziekenhuis. Beide voertuigen zijn zwaar beschadigd.
Vanwege het ongeluk zijn er twee rijstroken afgesloten in de richting van Barneveld. Weggebruikers moeten rekening houden met meer dan een uur vertraging.
De botsing op de A1.
De botsing op de A1. © Persbureau Heitink

Twello

Ook ter hoogte van Twello is er in de richting van Apeldoorn een ongeluk gebeurd. Wat daar precies is gebeurd, is nog niet duidelijk. Drie van de vier rijstroken zijn afgesloten, wat zorgt voor een flinke vertraging.