liveblog | 10 februari

Auto knalt op bord • parfumdieven betrapt

Het actuele 112-nieuws uit Gelderland lees en zie je in onderstaand liveblog. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden, vermissingen en misdrijven in onze provincie.
Laatst bijgewerkt: 10 februari, 22:13 uur
22:13

Automobilist rijdt informatiebord aan flarden

Een automobilist heeft zaterdagavond aan de Loenenseweg in Beekbergen een informatiebord geraakt. De auto raakte door het ongeluk zwaar beschadigd en moet door een berger worden weggesleept.
De auto raakte flink beschadigd.
De auto raakte flink beschadigd. © Luciano de Graaf
21:07

Schuurbrand in Gellicum

Op de Lageveldweg in Gellicum stond eerder deze avond een schuur in brand. Brandweerlieden hebben met behulp van een waterkanon de vlammen onder controle gekregen.
In Gellicum stond een schuur in brand.
In Gellicum stond een schuur in brand. © Persbureau Heitink
19:43

Geen goedkope Valentijn voor betrapte winkeldieven

19:28

Fietser mishandeld in Zevenaar

De politie is op zoek naar getuigen van een mishandeling in Zevenaar, op zaterdagavond 3 februari. Tussen 20.58 en 21.00 uur werd bij het Musiaterplein een fietser aangereden, die daarbij hard ten val kwam en gewond raakte.
Vermoedelijk is er opzet in het spel, meldt de politie. Daarom wordt gezocht naar een kleine donkerkleurige personenauto, met daarin naast de bestuurder nog een passagier. Wie informatie heeft of camerabeelden kan delen, wordt verzocht contact op te nemen met de politie.
15:20

Mogelijk steekincident in Zutphen

Op de Haydnstraat in Zutphen heeft zaterdagmiddag een geweldsincident plaatsgevonden. Eén persoon is afgevoerd naar het ziekenhuis, meldt een 112-correspondent ter plaatse. Mogelijk gaat het om een een steekpartij.
Op beelden is te zien dat een agent met een mes in zijn handen staat en dat er een man geboeid wordt afgevoerd. De verdachte is meegenomen naar het politiebureau, aldus de correspondent.
In Zutphen is een persoon aangehouden na een mogelijk steekincident.
In Zutphen is een persoon aangehouden na een mogelijk steekincident. © Persbureau Heitink
14:20

Motor tegen auto

Op de Rijksstraatweg in Tricht ging het zaterdagmiddag mis tussen een auto en een motor. Op de kruising met de Kruisweg kwam het door onduidelijke oorzaak tot een botsing.
Een van de bestuurders raakte hierbij gewond, aldus een fotoverslaggever. De auto liep zware averij op.
De schade na de botsing in Tricht.
De schade na de botsing in Tricht. © Persbureau Heitink