Noord-Veluwe

Automobilist mishandeld bij ongeluk, politie zoekt doorrijder

Een automobilist reed door na een botsing met een auto met een vader en kind
Een automobilist reed door na een botsing met een auto met een vader en kind © Damian Ruitenga/LDGFotografie
ERMELO - Een automobilist is donderdagavond doorgereden na een ongeluk op de Harderwijkerweg (N303) ter hoogte van Harderwijk. Bij het ongeluk raakte een man gewond, die ook was mishandeld. Hij is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.
Het ongeluk gebeurde rond 23.30 uur op de Harderwijkerweg tussen Harderwijk en Ermelo. De politie trof na de melding één voertuig aan. De bestuurder van dit voertuig is na de botsing mishandeld, meldt een woordvoerder. "We doen nu onder andere een buurtonderzoek en horen getuigen. De bestuurder van de andere auto is nog niet aangehouden."

Kindje mee in ambulance

De man die gewond raakte, is door toegesneld ambulancepersoneel nagekeken en behandeld. Hij is uiteindelijk door ambulancepersoneel meegenomen naar het ziekenhuis voor verder onderzoek. Eén kindje dat ook in de auto zat, is met zijn vader meegegaan in de ambulance.
De politie is op zoek naar de doorgereden bestuurder. De auto van de gewonde automobilist raakte fors beschadigd en is door een berger afgesleept. Vanwege het ongeluk was een deel van de weg enige tijd afgesloten.
Meer 112-nieuws brengen we in ons liveblog: