Rijk van Nijmegen

Receptiemedewerker gewond bij overval op hotel

De politie heeft ter plekke onderzoek verricht
De politie heeft ter plekke onderzoek verricht © Persbureau Heitink
NIJMEGEN - Bij de gewapende overval op een hotel van Bastion in Nijmegen, donderdagavond laat, is een receptiemedewerker gewond geraakt. Dat meldt de politie.
De politie kreeg rond 23.45 uur een melding van de gewelddadige overval aan de Neerbosscheweg. Een man zou de receptiemedewerker met een wapen hebben bedreigd en geld hebben geëist. Het slachtoffer raakte daarbij gewond. Details zijn niet bekendgemaakt.

Gevlucht op scooter

De dader maakte bij de overval geld buit. De politie houdt er rekening mee dat buiten iemand op de uitkijk stond. "De twee verdachten zijn er mogelijk samen op een scooter vandoor gegaan, in de richting van het Jonkerplein."
Een woordvoerder van Bastion Hotels meldt dat het goed gaat met de medewerkers van het hotel. Het gestolen geldbedrag zou volgens de woordvoerder meevallen: "We hebben nauwelijks cash in onze hotels, dus gelukkig was er maar een kleine buit."
De politie hoopt op tips van getuigen. "Ook komen we graag in contact met mensen die rond 23.45 uur een auto met dashcam in de omgeving van de Neerbosscheweg hadden staan, met beelden waarop mogelijk iets te zien is."