Achterhoek

Boer Haico en Ellen na enkele maanden uit elkaar

Ellen en Haico in betere tijden.
Ellen en Haico in betere tijden. © KRO-NCRV/Linelle Deunk
De Achterhoekse boer Haico, die vorig jaar bekendheid vergaarde met zijn deelname aan het tv-programma Boer zoekt Vrouw, is niet meer samen met Ellen. De twee hebben elkaar de voorbije maanden buiten het programma beter leren kennen, maar zijn tot de conclusie gekomen dat ze niet zo goed bij elkaar passen als ze hadden gehoopt.
Haico was te zien in het dertiende seizoen van het populaire datingprogramma. De kijkers dachten massaal dat de in Denemarken wonende boer voor Ellen zou kiezen aan het einde van het seizoen, maar Haico wilde het in plaats daarvan graag proberen met Jasmijn.
Een paar maanden later bleek dat het avontuur met Jasmijn was gestrand en dook Ellen tot veler verrassing op bij de reünie. Haico gaf aan dat hij contact met haar had gezocht en de twee zeiden dat ze aan het daten waren en hoopten op iets moois.
Dat is er echter niet van gekomen. "In de afgelopen maanden hebben we elkaar beter leren kennen en nu zijn we tot het besluit gekomen dat we helaas niet zo goed bij elkaar passen als we zo graag hadden gehoopt en gedacht", zeggen Haico en Ellen bij KRO-NCRV. "We zijn elkaar erg dankbaar voor dit mooie avontuur en hebben nog steeds goed contact met elkaar."