liveblog | 31 januari

Scooterrijder gewond • wasmachine vat vlam

Het actuele 112-nieuws uit Gelderland lees en zie je in onderstaand liveblog. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden, vermissingen en misdrijven in onze provincie.
Laatst bijgewerkt: 31 januari, 16:55 uur
woensdag 31 januari
16:55

Getuigen mishandeling gezocht

16:50

Bekladder opgepakt

16:45

Mogelijke fietsendief aangehouden

15:00

Scooterrijder gewond na aanrijding

Bij een verkeersongeval in Groessen is woensdagmiddag een scooterrijder gewond geraakt. Het slachtoffer kwam tijdens het oversteken in botsing met een auto. Dat gebeurde even voor 14.00 uur op de Heiliglandsestraat, bij de kruising met de snelfietsroute.
Volgens een 112-correspondent ter plaatse zag de scooterrijder de auto over het hoofd. Het slachtoffer is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. Een traumahelikopter was opgeroepen voor medische assistentie, maar die werd later geannuleerd.
Bij een verkeersongeval in Groessen is woensdagmiddag een scooterrijder gewond geraakt.
Bij een verkeersongeval in Groessen is woensdagmiddag een scooterrijder gewond geraakt.
11:40

Wasmachine vliegt in brand

De brandweer in Doetinchem is woensdagochtend uitgerukt voor een brand in een woning aan de Perebloesem. Een wasmachine is daar in brand gevlogen.
De brandweer heeft de wasmachine naar buiten gebracht en heeft de brand kunnen blussen. Een ambulance is opgeroepen, omdat de bewoonster van de woning rook heeft ingeademd.
De wasmachine is naar buiten gebracht.
De wasmachine is naar buiten gebracht. © 112Achterhoek-nieuws
11:00

Buschauffeurs bekogeld

Buschauffeurs van Arriva in Eibergen zijn meerdere keren bekogeld met eieren. Dat zegt de politie van Berkelland. "Naast dat dit ontzettend smerig en kinderachtig is, is dit ook nog eens strafbaar", schrijft de politie.
De politie is op zoek naar de daders. "Aan degene die dit op zijn of haar geweten hebben: kap hiermee. Weet dat we hiermee bezig zijn en dat er tegen dit gedrag opgetreden wordt."