liveblog | 30 januari

Frontale botsing • getuigen gewelddadige straatroof gezocht

Het actuele 112-nieuws uit Gelderland lees en zie je in onderstaand liveblog. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden, vermissingen en misdrijven in onze provincie.
Laatst bijgewerkt: 30 januari, 22:15 uur
22:15

Eenzijdig ongeval

Op de Hopeseweg in Scherpenzeel is dinsdagavond rond 21:20 uur eenzijdig ongeval gebeurd. Een automobilist schoot met zijn auto van de weg en knaldde hard tegen een duiker.
De bestuurder, een man van 19 uit Leersum raakte gewond en is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor onderzoek. De auto is totaal loss.
De auto is total loss
De auto is total loss © Heitink
18:52

Ongeluk met twee auto's in Beemte Broekland

Bij een frontale aanrijding in Beemte Broekland zijn dinsdagmiddag twee personenauto’s zwaar beschadigd geraakt. Eén persoon raakte gewond en moest worden nagekeken en behandeld door het ambulancepersoneel.
Het ongeluk gebeurde rond 18.00 uur op Kanaal Noord, ter hoogte van de Vellertweg. Door een nog onbekende oorzaak raakte een van de twee voertuigen op de verkeerde weghelft met een frontale botsing tot gevolg.
De weg is dicht en ligt bezaaid met brokstukken. De voertuigen zullen door een berger worden afgesleept.
Eén persoon is ter controle meegenomen naar het ziekenhuis.
Eén persoon is ter controle meegenomen naar het ziekenhuis. © LDG fotografie
16:01
15:30

Brandstichting Zutphen in Opsporing Verzocht

Op 7 oktober 2023 woedde er in een pand aan de Brinkhorst in Zutphen een brand. Volgens de politie gaat het om brandstichting. Vanavond wordt in Opsporing Verzocht aandacht besteed aan de zaak.
14:30

Uitslaande woningbrand in Wezep

In de Bremstraat in Wezep is de brandweer met twee blusvoertuigen uitgerukt voor een uitslaande woningbrand. Een hoogwerker verleende assistentie in verband met controle op doorslag naar andere woningen. De benedenverdieping is verwoest, de rest van de woning heeft zware schade opgelopen. De bewoners bleven ongedeerd.
Brand in Wezep
Brand in Wezep © News in Beeld
14:20

Getuigen straatroof gezocht

De politie in Zevenaar zoekt getuigen van gewelddadige mislukte straatroof. Deze vond plaats op donderdag 25 januari '24 tussen 15.15 - 15.50 uur, bij de Breitnerstraat, rondom het pad naast het voetbalveldje (zie foto). De politie zoekt meerdere verdachten. Wie informatie heeft of camerabeelden wil delen, kan contact opnemen met de politie.