liveblog | 29 januari

Brand in schuur • auto tegen boom

Het actuele 112-nieuws uit Gelderland lees en zie je in onderstaand liveblog. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden, vermissingen en misdrijven in onze provincie.
Laatst bijgewerkt: 29 januari, 22:15 uur
22:15

Brand in auto

De brandweer heeft maandagavond moeten blussen bij een tankstation langs de A2 in Beesd. Een personenauto stond in brand. De brandweer kon het vuur bedwingen.
De auto is afgesleept door een berger.
De brandweer in actie.
De brandweer in actie. © Marco van Deick/Persbureau Heitink
21:30

Drugsdealer gevangen

De politie in de Bommelerwaard heeft onlangs een 22-jarige drugsdealer aangehouden. De dealer komt uit Den Bosch, maar handelde in zowel Gelderland als Brabant. De verdachte was al enige tijd in beeld bij de politie, maar zit nu ook daadwerkelijk vast.
20:58

Politie neemt bestuurder mee

De politie in Nijmegen heeft de bestuurder van een auto meegenomen. De auto van de man raakte op de 10e straat van Kerkenbos van de weg en botste tegen een boom. De bestuurder bleef ongedeerd. De agenten konden tegen een correspondent niet zeggen of de bestuurder was aangehouden. Waarom de man van de weg raakte is niet bekend.
De auto raakte zwaar beschadigd.
De auto raakte zwaar beschadigd. © Persbureau Heitink
19:10

Wijkagent zoekt inbreker

De wijkagent in Ugchelen doet onderzoek naar een inbraak in het dorpshuis aldaar. De misdaad vond plaats op afgelopen zaterdag tussen 4.00 en 5.00 uur. Wie toen iets verdachts heeft opgemerkt, wordt verzocht zich te melden bij de politie.
18:35

Gewonde bij ongeval

Op de Asselseweg tussen Kootwijk en Hoog Soeren is maandag een ongeval gebeurd. Een auto botste op een boom. Volgens een 112-correspondent ter plaatse raakte hierbij de bestuurster lichtgewond. De vrouw zou door de brandweer zijn bevrijd.
De Asselseweg is enige tijd afgesloten. Volgens de correspondent moest de automobiliste uitwijken voor een dier. Volgens hem een zwijn.
De auto botste op een boom.
De auto botste op een boom. © Armin de Breij/LDGFotografie
18:30

Autobrand

Een auto heeft in brand gestaan op een industrieterrein in Spankeren. Dat gebeurde op de Kanaaldijk maandagmiddag. Het gaat om een bestelbus. Het voertuig is volledig door de vlammen verwoest.
Het is niet duidelijk hoe de brand begonnen is.
De autobrand.
De autobrand. © Sebastiaan Kleijn/Persbureau Heitink