liveblog | 23 januari

Aanhouding bij steekincident • scooterrijder gewond

Het actuele 112-nieuws uit Gelderland lees en zie je in onderstaand liveblog. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden, vermissingen en misdrijven in onze provincie.
Laatst bijgewerkt: 23 januari, 16:15 uur
16:15

Hinder na ongeval

Een verkeersongeval zorgde voor de nodige hinder op de Hatertseweg in Nijmegen. Twee auto's botste door een onbekende oorzaak op elkaar. Niemand raakte gewond, maar de voertuigen zijn flink beschadigd. Vanwege de bergingswerkzaamheden was er de nodige hinder voor het andere verkeer.
De voertuigen zijn flink beschadigd.
De voertuigen zijn flink beschadigd. © Persbureau Heitink
16:00

Gewonde bij steekpartij in Arnhem

Op de Schoolstraat in Arnhem heeft een steekincident plaatsgevonden. Rond 15.30 uur kwam de melding binnen bij de politie die met meerdere eenheden ter plaats kwamen. Het slachtoffer was lichtgewond geraakt bij het incident maar volgens de politiewoordvoerder was niet helemaal duidelijk of deze persoon naar het ziekenhuis is gebracht. Inmiddels is een verdachte aangehouden.
Steekincident in Arnhem
Steekincident in Arnhem © Persbureau Heitink
13:15

Scooterrijder gewond na ongeluk met truck

Een scooterrijder is dinsdagmiddag in Ede gewond geraakt na een aanrijding met een vrachtwagen. Dat meldt een correspondent.
Het ongeluk gebeurde op de kruising van de Galvanistraat met de Frankeneng op het industrieterrein in Ede.
De politie onderzoekt de toedracht van het ongeval.
Scooterrijder gewond na ongeval met vrachtwagen.
Scooterrijder gewond na ongeval met vrachtwagen. © 112Nieuwswageningen/Persbureau Heitink
09:50

Brand in Jumbo-filiaal Duiven

Bij een vestiging van supermarktketen Jumbo in het centrum van Duiven heeft dinsdagochtend brand gewoed.
Een woordvoerder van de Veiligheidsregio zegt dat het gaat om een brand in de meterkast. Daar zou veel rook bij zijn vrijgekomen, maar het vuur was snel geblust. Doordat roetdeeltjes op de voorraad heeft kunnen komen, worden alle producten uit de winkel gehaald.
De winkel aan de Pastoriestraat blijft nog tot zondag gesloten.
De winkel staat nog vol rook.
De winkel staat nog vol rook. © Persbureau Heitink
09:28

Arrestatieteam valt Arnhemse woning binnen

Een arrestatieteam van de Dienst Speciale Interventies (DSI) heeft dinsdag vroeg in de ochtend een inval gedaan in een woning aan de Taklaan in Arnhem. Daarbij is een man aangehouden.
De deur werd geforceerd om de woning te betreden. Nadat de man was afgevoerd naar het politiebureau, is de recherche een onderzoek gestart in de woning.
Het is niet bekend waarom de inval werd gedaan.
De DSI bij het huis aan de Taklaan.
De DSI bij het huis aan de Taklaan. © Persbureau Heitink
09:26

Identiteit slachtoffer A50-ongeluk bekend

Bij het ongeluk van gisteren op de A50 is een 61-jarige vrouw uit Rhenen om het leven gekomen. Dat meldt de politie vanochtend.
Het ongeval op de A50 gebeurde maandagochtend vlak voor elf uur. Daarbij waren volgens de politie twee vrachtwagens, een busje en een ander voertuig betrokken. Het laatste voertuig raakte ingeklemd tussen twee vrachtwagens.