liveblog | 22 januari

Rijdende auto in brand • kettingbotsing

Het actuele 112-nieuws uit Gelderland lees en zie je in onderstaand liveblog. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden, vermissingen en misdrijven in onze provincie.
Laatst bijgewerkt: 22 januari, 19:30 uur
19:30

Auto in brand tijdens het rijden

De Oude Apeldoornseweg is vanavond gedeeltelijk afgesloten door brand in een auto. De inzittenden zette direct de auto stil en stapten uit toen zij de brand ontdekte. De brandweer meldt dat kortsluiting de oorzaak is van de brand. De kofferbak moest opengebroken worden omdat de auto was vergrendeld door de kortsluiting.
Brand in rijdende auto
Brand in rijdende auto © Luciano de Graaf
15:08

Botsing tussen Beuningen en Nijmegen

Een kettingbotsing op de Neerbosscheweg/S100 tussen Beuningen en Nijmegen heeft maandagmiddag voor oponthoud gezorgd. Bij een stoplicht ging het mis. De inzittenden van de voertuigen zijn gecontroleerd, maar hoefden niet mee naar het ziekenhuis.
De politie zette twee van de drie rijbanen richting het Nelson Mandelaplein af. Verkeer is langs de drie beschadigde voertuigen geleid. Een berger komt de voertuigen wegslepen.
De auto's zijn afgesleept.
De auto's zijn afgesleept. © Persbureau Heitink
14:05

Snelwegen muurvast na ongeluk A50

Door het ongeluk op de A50, tussen Renkum en knooppunt Grijsoord, staat het ook muurvast op de omleidingswegen.
Er staat momenteel een file over veertien kilometer op de A325.
12:25

Persoon overleden bij ongeval

Bij een ernstig ongeval op de snelweg A50 is maandagochtend één persoon omgekomen en zijn drie personen gewond geraakt. Het ongeval gebeurde ter hoogte van Renkum.
11:30

Ernstig ongeval A50

Op de snelweg A50 bij Renkum is een ernstig ongeluk gebeurd. De weg is afgesloten. Het is niet duidelijk hoe het met de betrokkene gaat.
Update: Een van de betrokkenen is overleden.
10:15

Update over ongeval

In Kootwijkerbroek belandde een automobilist zondag in een weiland. De bestuurder reed over Velkemeensedijk, raakte een boom en schoot over een slootje. De rit eindigde in het weiland.
Update: De auto werd bestuur door een 20-jarige Edenaar. Er was raakte ook een voetganger bij het ongeval betrokken. Dat was een vrouw (35) uit Ede. Volgens de politie was er geen drank of drugs in het spel.
De witte auto schoot over een slootje het weiland in.
De witte auto schoot over een slootje het weiland in. © Persbureau Heitink