liveblog | 19 januari

Auto belandt in voortuin • fietser aangereden

Het actuele 112-nieuws uit Gelderland lees en zie je in onderstaand liveblog. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden, vermissingen en misdrijven in onze provincie.
Laatst bijgewerkt: 19 januari, 21:05 uur
vrijdag 19 januari
21:05

Aanrijding op A15

Op de A15 ter hoogte van de afslag Echteld kwamen vrijdag twee personenauto's en een bestelbus met elkaar in botsing. Bij het ongeval raakte één persoon gewond. Die is met de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.
Door de aanrijding en de daaropvolgende opruimwerkzaamheden ontstond een lange file.
De schade na de aanrijding op de A15.
De schade na de aanrijding op de A15. © Persbureau Heitink
20:12

Auto belandt in voortuin

Een automobiliste is vrijdagavond met haar auto in een voortuin beland aan de Kerkhuisstraat in Beek Montferland. De vrouw raakte lichtgewond.
Door nog onbekende oorzaak botsten twee personenauto's hard op elkaar, waarna een van de voertuigen in een tuin belandde. Beide auto's raakten beschadigd.
De weg is vanwege het ongeluk dicht. Een berger komt ter plaatse om beide voertuigen af te slepen. De politie neemt verklaringen op om de toedracht van het ongeluk te achterhalen.
Het huis liep voor zover bekend geen grote schade op.
Het huis liep voor zover bekend geen grote schade op. © 112Achterhoeknieuws
19:12

Ernstig ongeluk

Op de Loostraat in Loo gebeurde vrijdagavond een ernstig verkeersongeval. Even na 18.45 uur kwam de melding van het ongeluk binnen bij de meldkamer waarna de hulpdiensten groots werden opgeroepen.
Een auto ligt op de plek van het ongeluk ondersteboven. Ook zou er sprake zijn van een reanimatie. Vanwege het ongeluk is de weg volledig afgesloten.
Hulpdiensten bij het ongeval in Loo.
Hulpdiensten bij het ongeval in Loo. © Persbureau Heitink
19:10

Chauffeur neemt pauze op de vluchtstrook

Een vrachtwagenchauffeur is op de A50 beboet voor het pauzeren op de vluchtstrook. Dat deed hij ter hoogte van het knooppunt Valburg.
Volgens een weginspecteur kwam de man uit Wit-Rusland en vervoerde hij gevaarlijke stoffen. De boete voor stilstaan op de vluchtstrook is 280 euro.
18:41

Nederlandse agent schiet 'plofkraker' neer in Duitsland

De Nederlandse politie heeft in Duitsland een verdachte man neergeschoten. De man ontweek donderdag een politiecontrole en ging ervandoor. Tijdens zijn vlucht werd hij geraakt door een politiekogel. Duitse media berichten dat het mogelijk om een plofkraker gaat.
18:22

Fietser aangereden in Ede

Op de Veenderweg in Ede is vrijdagmiddag rond 16:30 uur een ongeval gebeurd. Op de rotonde met de Klaphekweg werd een fietser aangereden. Het verkeer liep door het ongeval veel vertraging op. De Veenderweg werd vanuit het centrum volledig afgesloten voor het verkeer.
Bij het ongeluk raakte de fietser gewond. Een ambulance heeft hem naar het ziekenhuis overgebracht. Gisteren ging het ook al mis op de rotonde.
Op de Edese rotonde gaat het vaker mis.
Op de Edese rotonde gaat het vaker mis. © Persbureau Heitink