liveblog | 18 januari

Brand in loods • automobilist ramt verkeerslicht

Het actuele 112-nieuws uit Gelderland lees en zie je in onderstaand liveblog. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden, vermissingen en misdrijven in onze provincie.
Laatst bijgewerkt: 18 januari, 19:20 uur
donderdag 18 januari
19:20

kop-staartbotsing, twee personen naar ziekenhuis

Twee personen zijn donderdagavond gewond geraakt bij een kop-staartbotsing op de N787 tussen Eerbeek en Brummen. Twee personenauto's botste hard op elkaar ter hoogte van tijdelijk geplaatste verkeerslichten. De weg is vanwege het ongeluk volledig afgesloten.
Bij de botsing raakte twee inzittenden gewond. Beiden zijn ter plaatse nagekeken door de ambulance en vervolgens naar het ziekenhuis vervoerd.
Kop-staartbotsing op de N787.
Kop-staartbotsing op de N787. © Luciano de Graaf
19:05

Wie kent deze mannen?

De politie in Zutphen heeft op sociale media foto's gedeeld van mannen die ze zoeken. Ze verdenken beide heren van diefstal. We ze herkent, mag zich melden.
19:00

Politie zoekt oplichter

Ook de Politie Veluwe West heeft een foto van een man gedeeld. Ze verdenken deze man van oplichting. Wie de man herkent, wordt verzocht zich te melden bij de politie.
18:55

Eigenaar gezocht

De politie in Beuningen is op zoek naar de eigenaar van verschillende sieraden. De politie vermoedt dat het gaat om de buit van een inbraak. Wie ze herkent, mag zich melden.
18:50

Man aangehouden in gemeentehuis

De politie heeft in Epe afgelopen week een man aangehouden in het gemeentehuis. De man zou daar voor overlast gezorgd hebben.
"Er zijn meerdere pogingen gedaan om hem hier weg te sturen. Echter bleef de man het personeel uitdagen en de overlast bleef doorgaan. Zodoende werd hij aangehouden en overgedragen naar het cellencomplex in Apeldoorn", schrijft de politie op sociale media. "Vanuit het OM werd hij gesignaleerd omdat hij in het verleden meerdere strafbare feiten had gepleegd. De straffen hiervoor werden omgezet naar een aantal weken hechtenis."
Er waren al eerder zorgen over de man. Hij verbleef op straat in het centrum van Epe. "De man wilde nergens aan meewerken. Ondanks het aanbod om in de kou een warm onderdak te krijgen, bleef hij liever op straat", zegt de politie daarover. Nu zit de man dus in hechtenis.
16:10

Politiewagen botst met trolleybus

Een politiewagen is donderdagmiddag betrokken geraakt bij een aanrijding op de kruising bij het Gelredome in Arnhem.