Gelderland

Liefdesbootje Sylvie Meis en Gelderse miljonair gestrand: 'Levens kwamen totaal niet overeen'

De relatie tussen Sylvie Meis en Wim Bellen is voorbij.
De relatie tussen Sylvie Meis en Wim Bellen is voorbij. © ANP/AT5
NUNSPEET - Het stel leek tot voor kort nog smoorverliefd te zijn, maar het liefdessprookje is definitief tot een eind gekomen. Actrice en model Sylvie Meis (45) en afvalkoning en multimiljonair Wim Beelen (48) zijn uit elkaar. Dat meldt de geboren Nunspeter op zijn Instagram.
De Veluwse slagerszoon laat woensdagochtend weten dat hun levens te verschillend zijn van elkaar om verder te gaan. De twee vierden op glamoureuze wijze de jaarwisseling nog samen in Dubai, maar het mocht niet baten.

Beelen startte op 17-jarige leeftijd zijn eigen bedrijf in veevoer. Daarna begon hij een detacheringsbureau dat personeel leverde voor de vuilophaaldienst in Ede. Vervolgens startte de ondernemer vanuit Nunspeet zijn eigen sloop- en afvalbedrijf Beelen. Hij verdiende zijn geld vooral met bouwafval.

Later vestigde hij zijn bedrijf in Harderwijk. Beelen groeide uit tot de grootste sloper van Nederland, en de zestiende van de wereld. Nadat Beelen in 2020 zijn bedrijf verkocht, stapte hij in de jachten.

De geboren Nunspeter staat in de Quote 500 met een geschat vermogen van 155 miljoen euro.

"Lieve familie en vrienden. Een aantal maanden geleden ben ik een leuke vrouw tegengekomen”, schrijft de multimiljonair op sociale media. "Na twee dates moest iemand dat zo nodig in de pers brengen. We hebben daarna een spoedcursus kennismaking gedaan en ik kwam al snel tot de conclusie dat onze levens totaal niet overeenkwamen."
Sylvie leeft haar leven volgens de Gelderse ondernemer "boven de radar", en hij zijn leven daaronder. Dit is een "onoverkomelijke weg" dat niet bij hem past. "Ik heb dan ook besloten dat onze wegen niet verder gaan als paar en we ieder onze eigen weg gaan volgen."

Relatie beëindigd ondanks 'alle mooie momenten' samen

Beelen wenst de actrice nog veel succes in haar leven. "Je bent een een bijzondere, lieve vrouw. Bedankt", klinkt het. Meis heeft nog niet gereageerd op het bericht, maar inmiddels wel nagenoeg alle foto's van haar en Beelen van haar Instagram-profiel verwijderd.

Ontmoet in een restaurant

Volgens verschillende bladen ontmoette de Gelderse ondernemer Sylvie Meis in een Amsterdams restaurant. Sylvie zou een gerecht hebben teruggestuurd naar de keuken, waarop Beelen antwoordde: "Dat lust ik wel". Deze anekdote was niet bij het koppel te verifiëren.
In oktober werden de geruchten door Meis bevestigd dat zij en Beelen een koppel waren. De actrice had eerder relaties met topvoetballer Rafael van der Vaart en kunstenaar Niclas Castello.