liveblog | 16 januari

Harde botsing met lantaarnpaal • dode gevonden in Putten

Het actuele 112-nieuws uit Gelderland lees en zie je in onderstaand liveblog. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden, vermissingen en misdrijven in onze provincie.
Laatst bijgewerkt: 16 januari, 21:46 uur
dinsdag 16 januari
21:46

Huis afgeschermd

De woning aan de Postweg in Nijmegen, waar de politie dinsdag twee overleden personen aantrof, is inmiddels al enkele uren afgeschermd met hekken en blauwe doeken. Vanaf de straat is daardoor niet meer te zien wat er in en rond de woning gebeurd. Binnen de hekken staat een PD-unit, een soort mobiel politiebureau dat agenten gemakkelijker in staat stelt hun werk te doen.
De woning aan de Postweg is afgeschermd met hekken.
De woning aan de Postweg is afgeschermd met hekken. © Persbureau Heitink
21:11

Auto op de zijkant in Apeldoorn

Een bestuurder is dinsdagavond met zijn auto tegen een lantaarnpaal gebotst en daarna op de kop tot stilstand gekomen. Dat gebeurde op de Kayersdijk in Apeldoorn. Hoe het precies mis kon gaan, is niet duidelijk.
De lantaarnpaal viel na de klap om, de bestuurder raakte wonderwel niet gewond. De politie sloot de Kayersdijk na het ongeluk af, een bergingsbedrijf heeft de totaal vernielde auto afgesleept.
Het ongeluk gebeurde op de Kayersdijk in Apeldoorn.
Het ongeluk gebeurde op de Kayersdijk in Apeldoorn. © Luciano de Graaf
18:24

Gestolen fiets gevonden

De politie heeft in Barneveld een fiets aangetroffen, die vermoedelijk gestolen is. De politie wil graag weten wie de rechtmatige eigenaar is. Wie meer weet, wordt gevraagd contact te leggen met de politie via het nummer 0900-8844.
17:18

Overleden persoon in woning

De politie doet onderzoek in Putten. In een woning aan de Harderwijkerstraat is eerder vandaag een overleden persoon aangetroffen. Volgens een woordvoerster van de politie is het onderzoek in volle gang. Mogelijk komt de politie morgen met meer informatie.
15:36

Auto beschadigd na felle brand in Apeldoorn

Een auto is dinsdagmiddag in Apeldoorn zwaar beschadigd geraakt door een korte, maar felle brand. De bestuurder kwam met de schrik vrij.
Rond 14.15 uur werd de brand ontdekt, nadat de bestuurder op Kanaal Zuid rookontwikkeling uit het dashboard zag komen. Hij zette de auto aan de kant en belde 112. De brandweer kwam met spoed ter plaatse en had het vuur snel onder controle. Desondanks ging de auto verloren.
De oorzaak van de brand is vermoedelijk een technisch mankement, aldus de brandweer. De auto wordt door een berger afgesleept.
Felle autobrand in Apeldoorn.
Felle autobrand in Apeldoorn. © Luciano de Graaf
15:34

Altijd krabben

Je autoruit krabben voor je vertrekt is niet alleen heel handig, het is zelfs verplicht. De politie Wageningen herinnert alle automobilisten daar nog even aan via Facebook.