liveblog | 15 januari

File door ongeluk • minderjarig meisje mishandeld

Het actuele 112-nieuws uit Gelderland lees en zie je in onderstaand liveblog. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden, vermissingen en misdrijven in onze provincie.
Laatst bijgewerkt: 15 januari, 20:25 uur
maandag 15 januari
20:25

Supermarkt overvallen in Arnhem

Een jongeman heeft maandagavond een avondwinkel aan het Nieuwe Plein in het centrum van Arnhem overvallen. Volgens correspondenten ter plaatse heeft hij daarbij een hamer gebruikt.
De overval vond rond 18.00 uur plaats. De dader was geheel in het zwart gekleed en is na zijn misdrijf gevlucht.
18:54

Meerdere auto's botsen tegen elkaar

Op de kruising van de Veluweweg met de Ravenseweg zijn maandagmiddag drie auto's met elkaar in botsing gekomen. Een van de automobilisten wilde de kruising oversteken, maar zag daarbij een naderende auto over het hoofd. Vervolgens klapte de overstekende auto tegen de derde auto aan. De derde auto was aan het wachten tot hij de kruising over kon.
Al met al zijn vier mensen door het ambulancepersoneel nagekeken en behandeld. Een van hen is meegenomen naar het ziekenhuis. Alle auto's zijn vervolgens weggesleept.
Drie auto's met elkaar in botsing.
Drie auto's met elkaar in botsing. © Persbureau Heitink
16:47

A50 rond 17:30 uur weer vrij

Rijkswaterstaat is na het ongeluk hard bezig met de opruimwerkzaamheden op de A50 tussen Arnhem en Oss. Door een ongeluk bij knooppunt Bankhoef liep de vertraging daar op tot 150 minuten.
Nu is er nog een vertraging van ruim een uur over, maar de verwachting is dat zij de weg om 17:30 weer vrij kunnen geven. Ondertussen is de kijkersfile richting Arnhem ook aan het afnemen. Daar staat nu nog 16 minuten file.
Door hetzelfde ongeluk is er ook een file ontstaan op de A326 richting Ravenstein bij afrit Beuningen. De vertraging daar kan oplopen tot 40 minuten. Mensen die om willen rijden over de N324 rijden ook een file in. Tussen Nijmegen en Oss is de vertraging daar opgelopen tot 36 minuten.
15:38

142 minuten in de file op de A50

De avondspits is begonnen. Door een ongeval bij knooppunt Bankhoef op de A50 is de rechterrijstrook tussen Arnhem en Oss gesloten. Hierdoor is een flinke file ontstaan: 142 minuten vertraging over 7 kilometer. Omrijden kan via Den Bosch over de A15 en de A2.
Richting Arnhem staat er ondertussen ook een kijkersfile. Daar loop je over 10 kilometer zo'n 22 minuten vertraging op.
15:05

Geweld in Duiven

De politie zoekt getuigen van een 'openlijke geweldpleging' in Duiven. Het slachtoffer is minderjarig.
Het voorval gebeurde vrijdag rond 14.40 uur op het kruispunt van de Mauvestraat en de Breitnerstraat. Wie iets gezien heeft, wordt verzocht zich te melden bij de politie.
14:55

Politie zoekt getuigen van de brand in Vaassen

De politie is op zoek naar getuigen van de brand in Vaassen. Daar was in de nacht van zondag op maandag een brand in de slaapkamer van een woning aan de Suikerbrink. De bewoner raakte daarbij gewond. De rest van de flat werd door de brandweer geëvacueerd.
De politie houdt er rekening mee dat de brand aangestoken kan zijn. Er zouden twee personen vlak voor de brand bij de woning weggerend zijn.
De politie wil graag weten wie dat zijn en wat hun motief is. Mochten mensen meer weten of iets gezien dan wel gehoord hebben, dan vraagt de politie om contact op te nemen. Ook mensen met camerabeelden mogen zich melden.
File door ongeluk • minderjarig meisje mishandeld
File door ongeluk • minderjarig meisje mishandeld