Arnhem en omstreken

Zwaar ongeval met auto en motorrijder

De politie heeft de weg afgezet.
De politie heeft de weg afgezet. © Persbureau Heitink
ARNHEM - Vrijdagochtend heeft een ernstige aanrijding plaatsgevonden tussen een motorrijder en een auto. Hulpdiensten hebben de plek van het ongeval afgezet met schermen en een traumahelikopter is ingevlogen. Een 112-verslaggever ter plaatse meldt dat er een politieauto bij het ongeval betrokken is.
Update: Het slachtoffer, de motorrijder, is overleden. Dat bevestigt de politie. Het andere voertuig is eigendom van de politie en werd bestuurd door een politiemedewerker.
Ten noorden van Arnhem, op de Koningsweg, botsten de motorrijder en de auto op elkaar. Het ongeluk op de N-weg gebeurde op vrijdagochtend.
Kort na de botsing kwamen hulpdiensten ter plaatse. Ook werd een traumahelikopter opgeroepen. Het is onduidelijk hoe het met de motorrijder gaat. Volgens de 112-correspondent ter plekke is het slachtoffer er slecht aan toe.

Weg afgezet

De politie heeft de weg afgezet met een wit scherm met rode knalrode rand. De weg is minstens tot het eind van de ochtend afgesloten voor doorgaand verkeer. Dat meldt de correspondent.