liveblog | 31 december 2023

Bushokje opgeblazen • wietplantage opgedoekt

Het actuele 112-nieuws uit Gelderland lees en zie je in onderstaand liveblog. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden, vermissingen en misdrijven in onze provincie.
Laatst bijgewerkt: 31 december 2023, 20:58 uur
20:58

Coniferen in brand

In Westervoort is vanavond een coniferenhaag in brand gevlogen. De brandweer werd rond 20.30 uur opgeroepen naar de Heilweg. De haag van ongeveer 15 meter lang is volledig verwoest.
De haag is volledig afgebrand
De haag is volledig afgebrand © Dennis van Bemmel/Persbureau Heitink
15:50

Auto in water

Op de J. van Damstraat in Kesteren is een auto in het water gerold. Het voertuig stond waarschijnlijk niet op de handrem, waardoor de auto achteruit het water in is gerold. Op dat moment was de eigenaar niet aanwezig.
De auto rolde in het water
De auto rolde in het water © Fernando Bot/Persbureau Heitink
13:11

Bushokje aan diggelen

Met vuurwerk is een bushokje opgeblazen aan de Wadenoijenlaan in Tiel ter hoogte van winkelcentrum Westlede. Al jarenlang zijn de bushokjes een doelwit van zwaar vuurwerk in de Wadenoijenlaan en omgeving, weet een 112-verslaggever.
Het bushokje in Tiel.
Het bushokje in Tiel. © Persbureau Heitink
12:18

Roken in kamer vol vuurwerk

Een peukje opsteken in de woonkamer, terwijl je honderden kilo's aan vuurwerk naast je hebt liggen? Niet verstandig. Hoe dat afloopt lees je hier.
11:27

Hennepkwekerij opgerold

De politie trof meer dan duizend wietplanten aan in een bedrijfspand in Velp.
07:56

Steekincident in Apeldoorn

In de nacht van zaterdag op zondag, vroeg in de ochtend, zijn de hulpdiensten gealarmeerd wegens een steekincident in de Wilhelmina Druckerstraat te Apeldoorn. Het incident vond plaats rond een woning waarbij twee mannen met elkaar in een gevecht zouden zijn verwikkeld. Dat meldt de politie.
Het slachtoffer is behandeld ter plaatse, maar kon weinig kwijt verklaren over het voorval. Hij is vervolgens meegenomen naar het ziekenhuis. Dat meldt een 112-verslaggever. De andere man was op dat moment niet meer ter plekke. De toedracht van het incident is nog onbekend. De politie is op zoek naar de dader. Er is nog niemand aangehouden.
Hulpdiensten in Apeldoorn.
Hulpdiensten in Apeldoorn. © Persbureau Heitink