liveblog | 24 december 2023

Meer dan 30.000 euro voor Stichting Opkikker!

Dit was de statiegeldactie voor Stichting Opkikker. Vandaag werd kort voor 18.00 uur bekendgemaakt dat de statiegeldactie 30.175 euro en 15 cent heeft opgeleverd. Lees, kijk en luister in dit blog de gebeurtenissen van dag 7 terug.
Laatst bijgewerkt: 24 december 2023, 17:58 uur
zondag 24 december 2023
17:58

Iedereen bedankt!

We sluiten het liveblog met de uitzending van de tv-show vanuit Fort Lent. Want die wil je misschien terugkijken. Namens alle medewerkers van Omroep Gelderland, en de makers van Kerst vier je samen in het bijzonder, wensen we iedereen fijne feestdagen!
17:55

Zestig gezinnen kunnen naar een opkikkerdag

En wat houdt dit in? "Met dit bedrag kunnen we zestig gezinnen een mooie opkikkerdag bezorgen", zegt directeur Ruud Sliphorst van Stichting Opkikker.
17:51

Wat een geld...

Dit staat er op de cheque, mensen... Wat een geld voor Stichting Opkikker. Alle inzamelaars en donateurs bedankt.
Het bedrag voor Opkikker
17:44

Een vette cheque van een 'snoepmeneer'

Da's lekker! Een van de directeuren van Haribo, je weet wel - van de snoepjes, overhandigt een cheque van 5.000 euro! "Wat zij doen staat heel dicht bij wat wij proberen als merk, namelijk kleine momentjes van geluk brengen. Dat doet Opkikker voor die kinderen op een fantastische manier.”
17:37

Jayden heeft een ziek hart

"Heel veel dingen gaan niet zo goed. Maar ik kan er mee leven, zo ben ik gewoon", vertelt hij in de show tegen Angelique Krüger.
Freek verrast Jayden
17:30

Vera van het CWZ vertelt

Vera Ramakers is doktersassistente bij het CWZ in Nijmegen, op de kinderpoli. Zij gaat volgend jaar met pensioen en doet nu in de tv-show haar verhaal. Ze heeft intussen zo'n tweehonderd kinderen opgegeven voor een opkikkerdag. En dat is niet alles, Vera heeft een cheque van 320 euro bij zich.
Vera Ramakers.
Vera Ramakers. © Omroep Gelderland