liveblog | 22 december 2023

Meer dan tweehonderd zakken, het gaat goeeeed!!!!

Dit was dag 5 van onze statiegeldactie voor Stichting Opkikker. Hier houden we je op de hoogte van de inzameling. Bekijk onder meer het aangrijpende verhaal van Puck. En luister een optreden van zangeres Laura van Kaam terug.
Laatst bijgewerkt: 22 december 2023, 17:51 uur
17:51

Met deze tussenstand gaan we het weekend in

We gaan het weekend in, dus de finale van de statiegeldactie voor Stichting Opkikker lonkt. We zijn de ingeleverde zakken druk aan het tellen, zitten al op 225. Wat gaat de eindstand zijn? Morgen gaan we verder met de actie en we houden je hier op de hoogte. Tot morgen!
Zakken vol met lege flessen en blikjes.
Zakken vol met lege flessen en blikjes. © Omroep Gelderland
17:32

En Laura zong natuurlijk ook

17:22

Laura van Kaam bij Eric

Laura van Kaam is te gast in de radiostudio bij Eric van den Berg. De Achterhoekse zangeres (25) won tien jaar geleden het tweede seizoen van The Voice Kids. Volgend jaar komt een EP van haar uit. En ze heeft een nieuwe hobby, zei ze op Radio Gelderland: kunstschaatsen.
Laura van Kaam.
Laura van Kaam. © Omroep Gelderland
17:02

Spontane actie in Ede

Marc Loeven was niet alleen in Westervoort, hij dook ook op in Ede bij het Pallas Athene College. Hij en Opkikker-chauffeur Niels (tweede van rechts) hadden een spontane ontmoeting met onder meer plaatsvervangend rector Ingrid van Weert (foto geheel rechts) en een tweetal flesseninzamelaars.
Lege flessen in Ede.
Lege flessen in Ede. © Omroep Gelderland
16:52

Jasper zong bij ons

Je vindt Jasper op Spotify.
16:42

Waar kun je terecht?

We hebben zo'n negentig inzamelpunten waar je jouw lege statiegeldflessen en -blikjes kunt inleveren. Behalve bij ons aan de Rosendaalseweg 704 in Arnhem kun je hier terecht.