liveblog | 21 december 2023

Ambassadeur Liam zamelt drie volle zakken in voor Stichting Opkikker

Dag 4 alweer van de inzamelactie van statiegeldflesjes en -blikjes, speciaal voor Stichting Opkikker! Er is al een gigantische hoeveelheid binnengekomen, maar we hopen nog veel meer te mogen inzamelen. Kom daarvoor naar Omroep Gelderland of meld je bij één van de negentig inzamelpunten.
Laatst bijgewerkt: 21 december 2023, 17:22 uur
17:22

Tot morgen!

We beëindigen het speciale Opkikker-liveblog voor vandaag. Dag 4 is ten einde en we gaan langzaam maar zeker richting het einde van de statiegeldactie. Wil je nog iets bijdragen? Kom dan langs in Arnhem, meld je bij één van de negentig inzamelpunten of doe een donatie via de speciale pagina.
17:14

Een kerstboom voor Mayke

Diede is ambassadeur van Stichting Opkikker. Ze wilde heel graag iets doen voor haar verpleegkundige Mayke, die zo veel voor haar betekent. Jochem van Gelder zocht Diede op en maakte een kerstboom klaar, speciaal voor Mayke.
Een kerstboom voor Mayke
17:04

Nieuwe tussenstand

Hoeveel flesjes en blikjes zijn er inmiddels ingeleverd? En is er al iets te zeggen over het eindbedrag dat we hopen op te halen? Vrijdag komen we waarschijnlijk met een nieuwe tussenstand! De actie voor Stichting Opkikker eindigt overigens komend weekend pas.
16:59

Hier staan we vrijdag

De blikmobiel stond deze week al op vier verschillende plekken. Vrijdag duikt verslaggever Marc Loeven op niet één, maar twee plekken op! In de ochtend is hij tot 12.00 uur te vinden op de Houtsmastraat 150 in Doetinchem. In de middag staan we vervolgens op het Dorpsplein in Westervoort. Dus woon je in de buurt van één van die locaties, dan hopen we je te zien!
16:50

Meer, meer, meer

De flesjes- en blikjesteller loopt flink op. Maar zijn we al klaar? Nee, natuurlijk niet! We hebben je statiegeld nog hard nodig om de actieweek tot een doorslaand succes te maken. Dus kijk goed of je nog wat hebt liggen, mobiliseer je buurt en kom nog wat zakken brengen! Alles is van harte welkom.
16:37

Liam is een topper

Liam heeft kanker gehad. Hij is nu weer beter en denkt met veel plezier terug aan de bijzondere Opkikkerdag die hij beleefde. Op die dag ontmoette hij twee bekende YouTubers en mocht hij plaatsnemen in een limousine. Daarom deed hij de afgelopen tijd hard zijn best om veel lege flesjes en blikjes op te halen voor Stichting Opkikker. Die school, het Kroonpad in Apeldoorn, werkte volop mee. Kijk eens wat een opbrengst!
Drie volle zakken!
Drie volle zakken! © Omroep Gelderland