liveblog | 18 december 2023

Actie Opkikker, Angelique wil jouw flessen en blikjes

De actieweek Opkikker is begonnen. In heel Gelderland worden statiegeldflessen en -blikjes ingezameld voor Stichting Opkikker om zo geld op te halen voor dit goede doel. In blogs houden we je op de hoogte van de acties. Dit is een verslag van dag één.
Laatst bijgewerkt: 18 december 2023, 17:51 uur
17:51

Tot morgen!

Dit was dag 1 van de statiegeldactie voor Stichting Opkikker. Morgenochtend gaan we verder. Tot morgen!
Esther en Frank, ons eigen Opkikkerteam.
Esther en Frank, ons eigen Opkikkerteam. © Omroep Gelderland
17:21

Waar staan onze inzamelpunten?

Overal in de provincie hebben we een inzamelpunt. En op sommige plekken leveren mensen wel heel veel statiegeldflessen en -blikjes in. Zoals in Aalten bij de bibliotheek. "De container is helemaal vol", meldt Babs van de bieb. Waar is jouw dichtstbijzijnde inzamelplek? Die vind je op deze kaart.
17:07

Morgen zijn we in Tiel

We trapten de statiegeldactie vandaag af in Apeldoorn. Morgen staat de blikmobiel voor jouw flessen en blikken in Tiel op het Westledeplein. Je kunt je er terecht tussen 10.00 en 12.00 uur.
16:33

Sven schuift aan

Sven uit Duiven heeft diabetes. Hij mocht op Radio Gelderland bij Jeroen Drogt vertellen over zijn Opkikkerdagen. Sven was niet met lege handen gekomen en maakte Angelique daarmee dolblij.
Sven en Angelique.
Sven en Angelique. © Omroep Gelderland
16:13

Blijf doneren!

Wat een lieverd is Janny toch. Ze meldt dat ze 100 euro doneert aan Stichting Opkikker. Wil je ook geven aan de stichting, klik dan hier.
15:41

Kom ze brengen!

Angelique Kruger heeft een belangrijke boodschap.
Angelique roept op