Rijk van Nijmegen

Deze bekende artiesten treden op bij het Glazen Huis in Nijmegen

Deze bekende artiesten treden op bij het Glazen Huis in Nijmegen
Deze bekende artiesten treden op bij het Glazen Huis in Nijmegen
NIJMEGEN - Wie graag veel bekende artiesten wil zien kan vanaf komende zondag terecht op de Grote Markt in Nijmegen bij het Glazen Huis. Onder andere Chef’Special, SERA, S10, René Froger en Kris Kross Amsterdam treden daar in de week voor kerst op. Het Glazen Huis zamelt dit jaar geld in voor Stichting ALS Nederland.
3FM dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Wijnand Speelman laten zich een week lang opsluiten in het Glazen Huis in het centrum van Nijmegen om 24 uur per dag radio te maken.

Nijmeegse avond

Naast genoemde artiesten zijn er ook andere gasten zoals Rob Geus en Guido Wijers en de Nijmeegse boswachter Tim. Iedere avond heeft een bepaald thema zoals de Nijmeegse avond op vrijdag 22 december waarop natuurlijk De Staat niet mag ontbreken.
Op de slotavond wordt het totale bedrag van het geld dat is opgehaald voor de Stichting ALS Nederland bekendgemaakt. Daarbij is ook Bram Emmerzaal en zijn gezin aanwezig. Bram lijdt al zes jaar aan ALS en zet zich volop in om geld op te halen voor onderzoek en om meer begrip te kweken voor de dodelijke ziekte.

NEC- en Vitesse-artikelen

Geld wordt onder meer opgehaald door een veiling met unieke items zoals een NEC-shirt met handtekeningen van onder anderen Jasper Cillessen en Bas Dost, een gesigneerd shirt van Vitesse en voetbalschoenen van Lasse Schöne.