liveblog | 11 december 2023

Vrouw (53) neergestoken • 500 hennepplanten gevonden

Actueel 112-nieuws uit Gelderland lees en zie je in onderstaand liveblog. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.
Laatst bijgewerkt: 11 december 2023, 22:15 uur
22:15

Politie vangt boodschappendief

Een verdachte in Tiel probeerde voor een flink bedrag aan boodschappen achterover te drukken. Maar hij werd betrapt en de politie heeft de man naar de cel gebracht.
21:31

Drietal gezocht voor steekpartij Nijmegen

De politie is op zoek naar twee mannen en een vrouw die zondagavond betrokken waren bij een dodelijke steekpartij in de Nijmeegse wijk Hatert. Het 38-jarige slachtoffer overleed later aan zijn verwondingen.
19:48

500 hennepplanten gevonden

De politie heeft maandagmiddag een hennepkwekerij gevonden in een pand aan de Meddoseweg in Winterswijk. Volgens wijkagent Willem Saris stonden er zo'n 500 planten in de kwekerij. Er werd ook illegaal stroom afgetapt. De planten zijn vernietigd en de politie doet verder onderzoek naar de kwekerij.
Er zijn 500 hennepplanten gevonden in een pand in Winterswijk.
Er zijn 500 hennepplanten gevonden in een pand in Winterswijk. © Wijkagent Willem Saris op X
19:05

Gewonde bij kettingbotsing

Nog een ongeval op de Dr. Willem Dreeslaan. Eerder deze maandag was het ook al raak. Op de kruising met de Willy Brandtlaan in Ede botsten twee auto's op elkaar. Volgens een 112-correspondent ter plaatse raakte hierbij een vrouw gewond.
Beide betrokken voertuigen moeten worden afgesleept.
Het ongeval in Ede.
Het ongeval in Ede. © Persbureau Heitink
18:00

Kettingbotsing bij Bennekom

Op de Dr. Willem Dreeslaan zijn maandag ter hoogte van Bennekom vier auto's op elkaar gebotst. Er waren geen gewonden, maar de schade is fors. Volgens een 112-fotograaf ter plaatse zorgde bergingswerkzaamheden ook voor flink wat verkeersoverlast.
Vier auto's zijn bij het ongeval betrokken.
Vier auto's zijn bij het ongeval betrokken. © Persbureau Heitink
16:30

Politie zoekt getuigen

De politie in Nijmegen is op zoek naar een getuige van een winkeldiefstal bij de Zara aan de Broerstraat in Nijmegen. Die diefstal gebeurde afgelopen zondag rond 15.00 uur. De dader is al gepakt, maar de politie werd getipt door een oplettende omstander. En juist die omstander zou de politie graag nog eens spreken.
Ook de politie Bronckhorst zoekt getuigen. Zondagavond rond 19.00 uur werden twee donker geklede figuren gespot aan de Meidoornstraat in Hengelo. Dat is op zich niet bijzonder, maar het duo stond aan de poort van een schutting te rammelen. Toen ze werden aangesproken, maakten ze dat ze wegkwamen. De politie zou graag mensen spreken die meer weten over dit voorval.