Arnhem en omstreken / Liemers

Dianne helpt jonge ouders met een kleine beurs

Nieuwe babyspullen zijn duur, tweedehands valt dat mee.
Nieuwe babyspullen zijn duur, tweedehands valt dat mee. © Stock
HUISSEN - Met een baby op komst wil iedereen het beste voor het kind. Maar babyspullen zijn duur en dat kan een probleem voor mensen met een kleine beurs. Gelukkig bestaan er kringloopwinkels speciaal voor babyspullen. Zoals HetBabyGoed in Huissen.
Met kerst staat vooral het kindje Jezus centraal. Hij moest het doen met een kribbe en een lendendoek. Maar 2024 jaar later willen jonge ouders toch iets anders voor hun kroost. Er zijn dan ook volop mensen die van de kringloop gebruik maken. Het aanbod groeit hard. "Wij hebben het niet extreem breed, hier kunnen we voor spotprijzen goed materiaal vinden", zegt een jonge moeder die de kringloop bezoekt.

Babyspullen zijn duur

Drie jaar geleden begon ex-fysiotherapeut Dianne met haar winkel vol babyspullen. In eerste instantie uit duurzaamheidsoogpunt. Want babykleren slijten nauwelijks en dus kan een rompertje best nog wel door een tweede of derde baby gedragen worden. Ook kinderwagens en ledikantjes blijven langer goed. Ondertussen weten steeds meer aanstaande ouders de winkel te vinden.
Want veel van haar klanten kunnen niet anders, omdat babyspullen zo duur zijn. In de winkel zijn diverse rekken met kleding, maar ook kinderwagens, bedjes, knuffels, speelgoed en nog veel meer.
Kijk hier hoe klanten babyspullen kopen bij de kringloopwinkel van Dianne:
Saskia haalt haar babyspullen bij de kringloop van Dianne.
Wie zelf nog babyspullen over heeft, kan deze doneren bij de winkel van Dianne.