Arnhem en omstreken / Achterhoek

Suzan & Freek zijn getrouwd: 'Droomweekend'

Suzan & Freek tijdens een optreden in mei.
Suzan & Freek tijdens een optreden in mei. © ANP
ARNHEM - Sinds zaterdag mag het Achterhoekse muziekkoppel Suzan & Freek zichzelf een muziekechtpaar noemen. De twee laten via Instagram aan hun verraste volgers weten te zijn getrouwd. "Een weekend lang alleen maar liefde," schrijven ze bij hun bericht.
In juli vorig jaar kondigde het stel, bekend van onder meer Als het avond is en Blauwe Dag, aan dat ze van plan waren het huwelijksbootje in te stappen. Een officiële trouwdatum bleef daarbij echter uit. Hun volgers zijn maar wat blij met het bericht dat het bootje nu dan toch echt de haven heeft verlaten.

'Magisch'

Zo regent het felicitaties op Instagram: van 'prachtig' tot 'magisch', ongeveer elke gelukwens passeert de revue. Binnen drie uur lieten ruim 150.000 mensen weten blij te zijn met het huwelijk middels een vind-ik-leuk op het sociale media-platform.
Veel meer details over het huwelijksfeest doet het duo niet uit de doeken. Suzan & Freek laten weten "heerlijk te hebben getafeld, te hebben gejankt om speeches en gedanst tot ze niet meer konden. En dat alles met de allerliefste vrienden en familie om ons heen."