liveblog | 2 december 2023

Gelders 112-nieuws van 2 december 2023

Actueel 112-nieuws uit Gelderland lees en zie je in onderstaand liveblog. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.
Laatst bijgewerkt: 2 december 2023, 21:35 uur
21:35

Bus in sloot na eenzijdig ongeval

Bij een eenzijdig ongeval op de Doetinchemse weg in Zelhem is zaterdagavond een auto in de sloot beland. Hierbij stonden wel drie wielen van het grote voertuig in de lucht.
Volgens de 112-fotograaf ter plaatse raakte de bestuurder niet gewond. Wel heeft de weg enige tijd dicht gezeten.
Het voertuig staat in een opvallende hoek.
Het voertuig staat in een opvallende hoek. © 112Achterhoek-nieuws/NewsUnited
18:40

Gewonde bij 'gasexplosie'

In Tiel is zaterdag aan het einde van de middag een persoon gewond geraakt bij een mogelijke gasexplosie. Volgens een 112-fotograaf ter plaatse gingen hulpdiensten af op een brand bij een 'schuurtje achter een woning'. Volgens de correspondent was hier, aan de Jelis van Riemsdijklaan, een gasexplosie geweest.
Een persoon is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.
De hulpdiensten ter plaatse in Tiel.
De hulpdiensten ter plaatse in Tiel. © Persbureau Heitink
16:55

Politie zoekt getuigen aanrijding

De politie in Epe is op zoek naar getuigen van een aanrijding. Op woensdag 29 november werd rond 18.30 uur een fietsende jongen aangereden door een automobilist. Dat gebeurde op de rotonde van de Harderwijkerweg, Elburgerweg, Nijverheidsweg en de Waterweg.
De politie vermoedt dat de desbetreffende auto een witte Nissan Qashqai is. Wie meer weet, mag zich melden bij een agent.
16:05

Arnhemmer overlijdt bij ongeval in Nijmegen

Een man (43) uit Arnhem is overleden na een ongeval met een scooter. Dat gebeurde vrijdagavond op de Griftdijk in Nijmegen. De man botste met een automobilist.
15:20

Gewonde bij ravage

Ravage op de Zutphenseweg in Eefde, zo stelt een 112-fotograaf. Een automobilist reed daar door een nog onbekende oorzaak dwars door een hek heen. Hierop kwam het voertuig tegen een geparkeerde auto tot stilstand. Onderweg werd ook een verkeersbord omver gereden.
De schade is flink en de bestuurder van het voertuig is gewond naar het ziekenhuis gebracht.
Het is niet duidelijk hoe het ongeval kon gebeuren.
Het is niet duidelijk hoe het ongeval kon gebeuren. © John Stevens/LDGFotografie
14:20

Scooter en auto botsen bij drukke tankactie

Aan de Scherpenzeel weg in Barneveld is zaterdagmiddag rond 13.35 uur een vrouw op een scooter gewond geraakt bij een aanrijding. Bij het ongeval waren meerdere voertuigen betrokken. De dame op de scooter kwam in botsing met een automobilist en werd in de ambulance behandeld. Zij moest naar het ziekenhuis. De man en vrouw in de auto raakten niet gewond. Bij tankstation Argos daar dichtbij is het zaterdagmiddag erg druk vanwege een kortingsactie op de benzine prijs. De politie onderzoekt de aanrijding. De bestuurder van de auto bleek niet gedronken te hebben.
In Barneveld bij een drukke tankactie bij een tankstation, raakte een scooterrijdster gewond bij een aanrijding
In Barneveld bij een drukke tankactie bij een tankstation, raakte een scooterrijdster gewond bij een aanrijding © Persbureau Heitink