Achterhoek

Achterhoekse boer Haico zorgt voor spectaculaire ontknoping Boer zoekt Vrouw

De twee zitten nu in een datingfase.
De twee zitten nu in een datingfase. © KRO-NCRV/Linelle Deunk
ACHTERHOEK - Waar het twee weken geleden reacties regende over de keuze van boer Haico voor Jasmijn in plaats van Ellen, ging de soap van Boer zoekt Vrouw zondagavond verder bij de reünie.
Aan het begin van de slotaflevering wordt duidelijk dat Jasmijn twijfelt over een toekomst met de 42-jarige Achterhoekse boer die inmiddels in Denemarken is gevestigd.
“Ik had je toch gezegd dat ik soms wat gecompliceerd ben", zegt ze in een filmpje dat wordt getoond. Haico zegt daarop: “We zien wel wat de toekomst brengt. Ik had gehoopt dat we zorgeloos verliefd waren, maar soms loopt het anders."

De reünie

Vier maanden na dat moment meldt Haico zich op de reünie met de Achterhoekse vlag op zijn hoofd. Hij is alleen. Het avontuur met Jasmijn strandde. Ze heeft de onzekerheid niet weten te overwinnen.
“Je merkt het wel, we hebben het geprobeerd. Ze is nog een week langer gebleven. Toen is ze een poosje naar huis geweest en daarna is ze nog teruggekomen. Maar we zijn gezamenlijk tot een besluit gekomen dat het waarschijnlijk niet ging werken”. vertelt de Deense Achterhoeker.

Ontknoping

Tijdens de citytrip die Haico maakte met Jasmijn merkte hij direct dat het niet lekker liep. “Mijn ogen waren vooral gericht op Jasmijn, Ellen was gek op mij, maar ik heb dat niet gezien. Inmiddels heb ik contact met alle drie de dames, maar met één van de drie heb ik iets meer contact en dat is Ellen. Ik heb contact gezocht met haar. Dat is wel fijn ja”, zegt Haico ietwat verlegen.

Verrassing

Haico heeft Ellen uitgenodigd om zich aan te sluiten bij de reünie. Als verrassing komt zij binnenlopen. Het lijkt erop dat Haico en Ellen samen een toekomst ingaan. Ze zijn op dit moment aan het daten. De toekomst zal het leren.