Achterhoek

Kaartjes Zwarte Cross 2024 vliegensvlug uitverkocht

De Zwarte Cross
De Zwarte Cross © Omroep Gelderland
LICHTENVOORDE - Kaartjes voor de volgende editie van de Zwarte Cross zijn zaterdag massaal gekocht. Binnen twee uur was alles 'zo goed als' uitverkocht, laat de organisatie weten.
De kaarten voor 'de kermis zoals God 'm bedoeld heeft' gingen zaterdag als warme broodjes over de digitale toonbank, laat de organisatie van het festival in de Achterhoek weten. Vooral tickets voor de camping en dagkaarten voor vrijdag, zaterdag en zondag waren populair en binnen twee uur volledig uitverkocht.
De Zwarte Cross vindt volgend jaar plaats van 18 tot en met 21 juli bij Lichtenvoorde. Traditiegetrouw maakt de Zwarte Cross in december de eerste namen van de line-up bekend. Zaterdagmiddag rond 13.00 uur waren er alleen nog kaarten voor de donderdag, die dit jaar als extra festivaldag is toegevoegd aan het festijn.

Toch nog een ticket op de kop tikken?

Volgens de organisator De Feestfabriek stonden er op het hoogtepunt 93.000 mensen in de wachtrij om kaarten te bemachtigen, maar niet iedereen wist een kaartje te bemachtigen. De organisatie raadt de mensen die achter het net gevist hebben aan om TicketSwap in de gaten te houden om zo toch nog een kaartje te krijgen. Volgens De Zwarte Cross is TicketSwap de enige partij waarbij een 100 procent veilige transactie is gegarandeerd. Kaarten kopen via andere kanalen raadt de organisatie af.