Noord-Veluwe

Vrouw (82) is gewoon thuis, dieven stelen haar sieraden

Deze man en vrouw stelen sieraden na insluiping.
Deze man en vrouw stelen sieraden na insluiping. © politie/Plaats Delict
EPE - Een duo weet een appartementencomplex in Epe binnen te glippen. Dat het slachtoffer van 82 gewoon thuis is, is bijzaak voor de man en de vrouw. Al duurt hun bezoekje daardoor wel wat korter.
De vrouw die in beeld verschijnt woont niet in het complex. Ze blijft even in de hal wachten op haar compagnon.

Ze worden betrapt

Het duo gaat naar de woning van een vrouw van 82. De man en de vrouw weten binnen te komen en stelen meerdere sieraden. Dan verschijnt de bewoonster plotseling ten tonele en ze betrapt de twee. Die gaan ervandoor.

Ring van meer dan duizend euro

Ze nemen een behoorlijke buit mee: gouden en zilveren ringen, armbanden, kettingen en oorbellen. De waarde van deze sieraden loopt flink uiteen. Een ketting is enkele honderden euro's waard en een ring meer dan duizend euro. Afbeeldingen van de sieraden zijn er niet, zegt de politie.
Bekijk de beelden, onder de video vind je informatie om met de politie in contact te komen als je weet wie de insluipers zijn of een andere tip hebt.
Duo besteelt vrouw

Dit is een item uit het opsporingsprogramma Plaats Delict van Omroep Gelderland en RTV Oost. Herken je iemand? Bel 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem) of 0800-6070 (Tiplijn politie). Zaaknummer: 2023221753.