liveblog | 14 november

Scholieren gewond na aanrijding • pizzabezorger aangereden

Het actuele 112-nieuws uit Gelderland lees en zie je in onderstaand liveblog. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden, vermissingen en misdrijven in onze provincie.
Laatst bijgewerkt: 14 november, 18:42 uur
18:42

Pizzabezorger aangereden

Een pizzabezorger is dinsdag gewond geraakt bij een aanrijding in Apeldoorn. Rond 17.30 uur reed een automobilist de jongen aan ter hoogte van de Arnhemseweg. De bezorger kwam ten val en raakte daarbij gewond aan zijn voet, zegt een 112-verslaggever die naar de plek toeging. Zowel de auto als de scooter raakte beschadigd bij de aanrijding. De politie sloot de Arnhemseweg na het ongeval af voor onderzoek.
De aanrijding gebeurde op de Arnhemseweg in Apeldoorn.
De aanrijding gebeurde op de Arnhemseweg in Apeldoorn. © Luciano de Graaf
17:46

Scholieren gewond bij aanrijding

Twee scholieren zijn dinsdag gewond geraakt bij een aanrijding met een automobilist. Dat gebeurde op de kruising van de Bennekomseweg met de Buissteeg in Wageningen. De scholieren zijn gewond naar het ziekenhuis gebracht.
Het ongeluk gebeurde rond 16.30 uur. De scholieren reden volgens een 112-verslaggever over de Bennekomseweg richting tuincentrum de Oude Tol, toen het misging. Waarschijnlijk merkte de bestuurder van de auto de overstekende scholieren te laat op, waarna de botsing volgde.
Eén van de fietsers zou tegen de voorruit van de auto zijn gekomen en daarbij gewond zijn geraakt. Beide personen zijn naar het ziekenhuis gebracht.
De politie heeft de auto laten afslepen door een bergingsbedrijf.
Het ging dinsdag mis op de kruising van de Bennekomseweg met de Buissteeg.
Het ging dinsdag mis op de kruising van de Bennekomseweg met de Buissteeg. © Persbureau Heitink
17:01

Gewonden bij aanrijding A50

Het ongeluk gebeurde op de A50 tussen Apeldoorn en Arnhem.
Het ongeluk gebeurde op de A50 tussen Apeldoorn en Arnhem. © Persbureau Heitink
Een ouder echtpaar is dinsdagmiddag gewond geraakt, nadat de auto waarin zij zaten op de A50 bij Arnhem op een rimpelbuisobstakelbeveiliger, kortweg rimob, botste. Dat is een speciale vangrail die op snelwegen gebruikt als botskussen, om een object erachter te beschermen.
12:00

Bestuurder uit auto bevrijd

Op de Schelmseweg in Arnhem is dinsdagochtend een auto tegen een boom gebotst. De bestuurder raakte daarbij gewond.
Het ongeluk gebeurde rond 9.20 uur ter hoogte van de afslag naar de Deelenseweg. De automobilist zat na de aanrijding bekneld. Om hem te bevrijden moest de brandweer de deur aan de bestuurderskant los knippen. Daarna is het slachtoffer per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht.
De precieze toedracht van het ongeval is niet bekend.
De zwaar beschadigde auto
De zwaar beschadigde auto © Roland Heitink
06:00

Automobilist richt ravage aan

Een automobilist heeft maandagavond een ravage aangericht in Ede. Het ging mis op de Keesomstraat, waar de bestuurder rond 20.00 van de weg raakte en tegen een lantaarnpaal botste. Hoewel de schade naderhand groot was, kwamen alle inzittenden met de schrik vrij.
Hoe het ongeval kon gebeuren, is niet bekend;. De bestuurder was volgens een getuigen met een flinke snelheid uit de richting van de A12 gekomen. Een bergingsbedrijf heeft de zwaar beschadigde BMW afgesleept.
De zwaar beschadigde auto
De zwaar beschadigde auto © 112NieuwsWageningen / Persbureau Heitink
05:30

Zoektocht naar slachtoffer

De politie kreeg maandagavond een melding van een ongeval met een fiets op de Koningsweg in Arnhem. Agenten kwamen daarop met spoed ter plaatste en hebben de Koningsweg volledig afgereden en afgezocht, maar troffen niks aan. Uiteindelijk bleek de persoon al thuis te zijn.
De politie zoekt naar de fietser
De politie zoekt naar de fietser © Persbureau Heitink